Твоята количка е празна!

Опитай

Черен Петък през Юли

Черен Петък през Юли - Екстра ден! Безплатна доставка на всичко от Черен Петък!

Екстра ден! Безплатна доставка на всичко от Черен Петък!

До-70%
 
[banner_timer]
 

YELLOW FRIDAY

YELLOW FRIDAY - 2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

 
[banner_timer]
 

ЕМС Тонер Основно Устройство

Уелнео® EMS Тонер Основно Устройство е източник на EMS технология, използвана върху Уелнео® EMS подложки, които се поставят върху тялото, с цел тонизиране или стимулиране на мускулите. Комплектът включва основното тяло с USB кабел за зареждане и дистанционно. Може да се сваля и лесно да се монтира на всяка EMS подложка от нашата серия продукти.

ЕМС Тонер Основно Устройство
49,90 лв.
47,41 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 83
Очаквана доставка: 8-13 работни дни
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
Бърз преглед

Уелнео® EMS Тонер Основно Устройство е източник на EMS технология, използвана върху Уелнео® EMS подложки, които се поставят върху тялото, с цел тонизиране или стимулиране на мускулите. Комплектът включва основното тяло с USB кабел за зареждане и дистанционно. Може да се сваля и лесно да се монтира на всяка EMS подложка от нашата серия продукти.

Виж повече
Детайли за продукта

Подобри външния си вид и оформи тялото си

Присъедини се към милионите хора, които с радост се възползват от предимствата на технологията за електрическа мускулна стимулация. Основавайки се на проучен и доказан метод за приложение на EMS технология, Уелнео® EMS Тонер Основно Устройство е подходящо за ползване като допълнение или понякога заместител на физическата активност. Ще бъде от полза за всеки, който иска да изглежда добре, без интензивни тренировки.

EMS Тонер Основно Устройство

Тонизирай мускулите си с EMS технология

Уелнео® EMS Тонер Основно Устройство е източникът на EMS технология, използвана върху Уелнео® EMS подложки, които се поставят върху тялото, с цел тонизиране или стимулиране на мускулите. Без това устройство, Уелнео® ЕМС Тонер Универсален и Уелнео® ЕМС Тонер За Цяло Тяло не могат да функционират. Може да се използва и с Уелнео® ЕМС Тонер База, така че 2 души могат да използват различни елементи едновременно.

Комплектът включва:

  • Подвижно, основно тяло с USB кабел за зареждане.
  • Дистанционно (с включена батерия CR 2032) за максимално удобство.
Дистанционно

Тайната на EMS технологията (електрическа стимулация на мускулите)

EMS или Електрическа мускулна стимулация е неинвазивен, безлекарствен метод за укрепване и рехабилитация на мускулите. Нисковолтажната стимулация е насочена към двигателните нерви, с цел да причини мускулна контракция. Тъй като е установено, че свиването и отпускането на мускулите ефективно лекува различни неразположения, EMS методът намира широко приложение в болници и спортни клиники за мускулни наранявания.

Новината за революционния му ефект се разпространява бързо и вече е много популярен и използван и в домашни условия.

Уред за електрическа стимулация на мускулите

Как работи?

Уелнео® EMS Тонер Основно Устройство се състои от: основно контролно тяло, дистанционно и USB зарядно устройство. За да се стимулират мускулите, импулсите се изпращат от основното тяло към поредица от електроди, разположени в подложката. Благодарение на избора от 15 нива на интензивност, това устройство ти позволява да персонализираш напълно всяка сесия. Дистанционното допълнително улеснява употребата на устройството, особено когато използваш EMS подложките на по-труднодостъпни места (подложка за седалище /ханш или малката подложка „пеперуда“).

За глутеус
За гръб и кръст

Всеки режим си има своите предимства

Уелнео® EMS Тонер Основно Устройство предлага 2 режима, всеки с продължителност 25 минути, предлагащ специфичен набор от предимства.

  1. Използвай тонизиращия EMS режим, за да тренираш и подсилиш отслабените си мускули.
  2. Когато имаш нужда от релакс, премини към масажиращия EMS режим, за да усетиш, как умората и сковаността изчезват от мускулите ти.
За тренировка и релакс

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83

Поради проблем с глобалната верига за доставки, е възможно Вашата поръчка
да бъде променена или забавена. Извиняваме се предварително!