Твоята количка е празна!

Опитай

Универсален тиган КопърЛукс

Временно няма наличност
Photo
Video

Универсалният тиган КопърЛукс има незалепващо покритие Куантаниум, устойчиво на надраскване. Титаниевите частици подсилват покритието, каменните частици освобождават постепенно топлината, запазвайки хранителните вещества, а добавените медни частици нагорещяват съда бързо. Подходящ за всички видове котлони, вкл. индукционни. Почиства се лесно, подходящ за съдомиялна. 2 размера: 24, 28 см

Универсален тиган КопърЛукс
От 39,90 лв. Нагоре от
Избери опция
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 83
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Техническа информация
Бърз преглед

Универсалният тиган КопърЛукс има незалепващо покритие Куантаниум, устойчиво на надраскване. Титаниевите частици подсилват покритието, каменните частици освобождават постепенно топлината, запазвайки хранителните вещества, а добавените медни частици нагорещяват съда бързо. Подходящ за всички видове котлони, вкл. индукционни. Почиства се лесно, подходящ за съдомиялна. 2 размера: 24, 28 см

Виж повече
Детайли за продукта

Иновативни материали за лесно и здравословно готвене

Магията на невероятните съдове КопърЛукс се крие в покритието Куантаниум, което съдържа титан, както каменни и медни частици. Титаниевите частици подсилват покритието, каменните частици освобождават постепенно топлината в храната, запазвайки хранителните вещества и естествените й аромати. Добавените за тази серия медни частици нагорещяват съда бързо, за да се изразходва по-малко енергия при готвене.

Делимано съветва: При готвене със съдове Стоун Ледженд КопърЛукс, ползвайте средна степен на котлона. Съдовете КопърЛукс са изработени от материали с висока топлопроводимост, които не изискат силно нагряване. Дъното на съдовете е от стомана, а медните частици в покритието повишават допълнително топлопроводимостта. Ползването на съдовете на максимална степен на котлона, може да доведе до деформация на дъното.

Енергоспестяващ тиган

Отлични готварски свойства

Универсалният тиган Делимано Стоун Леженд КопърЛукс е направен с грижа за природата, от качествени материали, които са 100% нетоксични (не съдържат перфлуороктанова киселина). Материалите са изключително устойчиви на издраскване, не позволяват на химикали да проникват в храната. Съдовете могат да се използват с метални прибори. Незалепващото покритие позволява готвене само с капка олио.

Наслади се на традиционния вкус на готвене върху покритието риъл стоун

Когато готвиш със съдове с покритие от каменни частици, храната се загрява постепенно, а готовите ястия имат традиционния вкус на приготвени върху каменна плоча, което със сигурност ще впечатли гостите ти.

Тиган с покритие Риъл Стоун

Предимства на покритието Куантаниум:

 • Подходящо за всякакви котлони, включително индукционни.
 • Благодарение на магнитните си свойства, се загрява много бързо на индукционен котлон при ниска температура. Спестяваш до 20% електроенергия.
 • Готвиш на средновисока температура като приготвената храна има отличен вкус.
 • Почистваш в съдомиялна.
 • Дълготрайни цветове, (емайлът се стапя на 840°C).
 • Готвиш само с капка олио.
 • Качествено незалепващо покритие.
 • Произведен в Испания
Готви впечатляващи ястия

Често задавани въпроси и отговори

 • Защо стомана?

  Дълготраен и издръжлив метал. Тиганите и тенджерите, изработени със стомана, са по-добре балансирани, защото са по-тежки. Стоманата задържа топлината, което е много практично за ястия с по-дълго време за готвене.

  Защо стомана?
 • Защо емайл?

  Предпазва стоманата със стъклен слой, не се поддава на химически атаки. Емайлът е изключително дълготраен и бързо провежда топлината. Храната по него не залепва, защото повърхността му е непореста.

  Защо емайл?
 • Защо покритието Уитфорд Куантаниум е с каменни и медни частици?

  Незалепващото покритие позволява да се готви без мазнина, като съдовете могат да се използват и с метални прибори. Готвенето е по-бързо, а изразходваната енергия по-малко.

  Защо каменни и медни частици?

Конструкция на съдовете Делимано Стоун Леженд Копърлукс

 1. Втори слой цветен емайл върху стомана
 2. Първи слой основа емайл върху стомана
 3. Висококачествена стомана
 4. Първи вътрешен слой емайл върху стомана
 5. Втори вътрешен слой емайл върху стомана
 6. Първи слой Куантаниум® незалепващо покритие
 7. Втори слой Куантаниум® незалепващо покритие с каменни и медни частици
 8. Трети слой Куантаниум® незалепващо покритие
1
2
3
4
5
6
7
8
Техническа информация
Add Info 100% PFOA free
Безопасно за миене в съдомиялна машина Да
Вътрешни материали QuanTanium
Материал емайлирано покритие
Тип печка газ, електрическа, индукционен, керамична

Клиентско мнение 10 Оценка(и)

4,9

11 Ревю(та)

1-10 of 11

Page:
 1. 1
 2. 2

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Яни

www.delimano.bg

Перфектни делимано продукти
Уникални продукти! Имаме 3 бр. различни тигани и тава стоу леджън, които са невероятни и удобни.

М.Н.Х

www.delimano.bg

Препоръчвам да за използва с внимание при готвенето
Тиганът е добър и доста масивен, но все пак от личен опит съветвам да не се използват метални прибори при готвене в тигана, понеже се нарушава покритието му.

Roxy

www.delimano.bg

Въпрос
Значи няма нищо общо с тефллон покритието на този съд?
Да, покритието на съдовете от тази серия е от Куантаниум с титаниеви, каменни и медни частици и няма нищо общо с тефлон.
Admin

Георги

www.delimano.bg

Страхотен тиган
УНИКАЛЕН

Цветелин

www.delimano.bg

въпрос
Написали сте, че не съдържа PFOA? А съдържа ли PFTE, кадмий и олово?
Здравейте. Покритието на съдовете КопърЛукс съдържа PFTE, като качеството е гарантирано със съответните сертификати, съгласно Европейските изисквания. При изразяване на допълнително желание от Ваша страна, можем да Ви изпратим мейл с файл със сертификата Food Contact Test Report, който показва миграцията на химични елементи, които са под допустимите Европейски норми. Качеството на Делимано продуктите от серията КопърЛукс се потвърждава и с наличието на SGS сертификат, който удостоверява спазването на най-високите международни стандарти за качество.
Admin

Nat

www.delimano.bg

Въпрос
Здравейте,
Може ли да ми кажете дълбочината на тиган с диаметър 28см.
Здравейте, 5,5 см.
Admin

Габи

www.delimano.bg

Ганка
Здравейте, може ли да се закупи капак за тигана?
Здравейте, разбира се, изберете от падащото меню подходящ размер на капака, спрямо тигана, който имате: https://www.delimano.bg/stone-legend-copperlux-kapak А ако тиганът ви е с диаметър 24 см, можете да използвате и Арома капак Копърлукс: https://www.delimano.bg/kapak-aroma-copperlux
Admin

Роза

www.delimano.bg

Вредни ли са съставките на незалепващото покритие
Интересува ме тези титаниеви и медни частици вредни ли са? Може ли да гарантирате,че няма някакви тежки метали да се отлагат всеки път когато се приготвя храната! Благодаря!
Съдовете Делимано имат сертификат Food Contact Test Report, който е съгласно европейските изисквания за миграция на тежки метали в храната. Проведените тестове при издаване на сертификата показват, че съдовете Делимано са безопасни за готвене, тъй като миграцията на различните химични елементи е под допустимите Европейски стандарти.
Admin

нямам

www.delimano.bg

сигурно е така
колко сантиметра е?
Здравейте, тиганът се предлага в 2 размера: с 24 см и 28 см диаметър. Можете да изберете от падащото меню "Избери размер".
Admin

кулинар бг

www.delimano.bg

Супер е
Готвя бързо, а храната е равномерно изпечена и с уникален аромат! Страхотен тиган!!

1-10 of 11

Page:
 1. 1
 2. 2
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83

&bsp;За презентация на живо, кликни тук