Твоята количка е празна!

Опитай

Черен Петък!

Невероятни оферти до -70%!

Невероятни оферти до -70%!

-70%
Отстъпките изтичат след:
[banner_timer]
 

Топ сет КопърЛукс

Топ сет КопърЛукс е комплект от 4 части със стоманена основа и външно емайлово покритие. Вътрешното покритие Куантаниум е обогатено с каменни частици и мед за по-голяма топлопроводимост. За всички видове котлони. Почистване в съдомиялна. Комплектът включва: универсален тиган 24cм, тенджера 24см, капак 24см и тава за печене 40x25cм.

Топ сет КопърЛукс
189,70 лв.
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 83
Очаквана доставка: 21-90 работни дни
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
Бърз преглед

Топ сет КопърЛукс е комплект от 4 части със стоманена основа и външно емайлово покритие. Вътрешното покритие Куантаниум е обогатено с каменни частици и мед за по-голяма топлопроводимост. За всички видове котлони. Почистване в съдомиялна. Комплектът включва: универсален тиган 24cм, тенджера 24см, капак 24см и тава за печене 40x25cм.

Виж повече
Детайли за продукта

Топ сет от най-често използваните кухненски съдове!

С Делимано Стоун Ледженд КопърЛукс Топ сет получаваш 1 универсален тиган 24 см, тенджера в същия размер и капак (също 24 см), който можеш да ползваш и за двете. И това не е всичко! Добавили сме и Правоъгълна тава КопърЛукс с размери 40x25 см! Топ сет е идеалният комплект за млади семейства, които се нуждаят от основните за всяка кухня съдове. С този сет имаш всичко нужно за приготвянето на вкусно и питателно меню за закуска, обяд и вечеря.

Делимано съветва: При готвене със съдове Стоун Ледженд КопърЛукс, ползвайте средна степен на котлона. Съдовете КопърЛукс са изработени от материали с висока топлопроводимост, които не изискат силно нагряване. Дъното на съдовете е от стомана, а медните частици в покритието повишават допълнително топлопроводимостта. Ползването на съдовете на максимална степен на котлона, може да доведе до деформация на дъното.

Какво получаваш?

 • Правоъгълна тава КопърЛукс

  Правоъгълна тава КопърЛукс 40x25 см - знаеш, че печивата са едни от най-често приготвяните ястия, а тази тава е направо задължителна за всяка кухня, в която готвенето е не просто задължение, а страст. В нея приготвяш най-вкусните печени пиле, свинско, агнешко, телешко със зеленчуци или картофи. Печеш риба на фурна, лазаня, мусака, хляб, пайове, десерти и още много!

 • Универсален тиган КопърЛукс

  В универсален тиган КопърЛукс 24 см пържиш или сотираш зеленчуци, месо, картофки, правиш бъркани яйца за цялото семейство. Тиганът е един от най-използваните съдове за готвене в кухнята, ще го ползваш от закуската до брънч, на обяд и за вечеря. С капака КопърЛукс, който получаваш в Топ сет, извличаш най-наситения вкус от всяко ястие, а и няма опасност да нацапаш плота около котлона.

 • Тенджера КопърЛукс

  Тенджерата КопърЛукс 24 см е перфектният избор за всякакви супи, яхнии, задушени манджички, гулаш, чили кон карне и каквото още се сетиш. В нея с лекота ще приготвяш ориз, варени картофи и зеленчуци.

 • Кръгла тава КопърЛукс с капак

  Капакът КопърЛукс 24 см пасва идеално на тигана и тенджерата. Рамката и дръжката на капака от неръждаема стомана гарантират отлична издържливост, докато прозрачното стъкло позволява да наблюдаваш внимателно храната през целия процес на готвене. (*Тавата от снимката не е включена в комплекта Топ сет КопърЛукс!)

Иновативни материали за лесно и здравословно готвене

Магията на невероятните съдове КопърЛукс се крие в покритието Куантаниум, което съдържа титан, както каменни и медни частици. Титаниевите частици подсилват покритието, каменните частици освобождават постепенно топлината в храната, запазвайки хранителните вещества и естествените ѝ аромати. Добавените за тази серия медни частици нагорещяват съда бързо, за да се изразходва по-малко енергия при готвене.

Енергоспестяващ тиган

Отлични готварски свойства

Универсалният тиган Делимано Стоун Леженд КопърЛукс е направен с грижа за природата, от качествени материали, които са 100% нетоксични (не съдържат перфлуороктанова киселина). Материалите са изключително устойчиви на издраскване, не позволяват на химикали да проникват в храната. Съдовете могат да се използват с метални прибори. Незалепващото покритие позволява готвене само с капка олио.

Наслади се на традиционния вкус на готвене върху покритието риъл стоун

Когато готвиш със съдове с покритие от каменни частици, храната се загрява постепенно, а готовите ястия имат традиционния вкус на приготвени върху каменна плоча, което със сигурност ще впечатли гостите ти.

Тиган с покритие Риъл Стоун

Предимства на покритието Куантаниум:

 • Подходящо за всякакви котлони, включително индукционни.
 • Благодарение на магнитните си свойства, се загрява много бързо на индукционен котлон при ниска температура. Спестяваш до 20% електроенергия.
 • Готвиш на средновисока температура като приготвената храна има отличен вкус.
 • Почистваш в съдомиялна.
 • Дълготрайни цветове (емайлът се стапя на 840°C).
 • Готвиш само с капка олио.
 • Качествено незалепващо покритие.
Готви впечатляващи ястия

Често задавани въпроси и отговори

 • Защо стомана?

  Дълготраен и издръжлив метал. Тиганите и тенджерите, изработени със стомана, са по-добре балансирани, защото са по-тежки. Стоманата задържа топлината, което е много практично за ястия с по-дълго време за готвене.

  Защо стомана?
 • Защо емайл?

  Предпазва стоманата със стъклен слой, не се поддава на химически атаки. Емайлът е изключително дълготраен и бързо провежда топлината. Храната по него не залепва, защото повърхността му е непореста.

  Защо емайл?
 • Защо покритието Уитфорд Куантаниум е с каменни и медни частици?

  Незалепващото покритие позволява да се готви без мазнина, като съдовете могат да се използват и с метални прибори. Готвенето е по-бързо, а изразходваната енергия по-малко.

  Защо каменни и медни частици?

Конструкция на съдовете Делимано Стоун Леженд Копърлукс

 1. Втори слой цветен емайл върху стомана
 2. Първи слой основа емайл върху стомана
 3. Висококачествена стомана
 4. Първи вътрешен слой емайл върху стомана
 5. Втори вътрешен слой емайл върху стомана
 6. Първи слой Куантаниум® незалепващо покритие
 7. Втори слой Куантаниум® незалепващо покритие с каменни и медни частици
 8. Трети слой Куантаниум® незалепващо покритие
1
2
3
4
5
6
7
8

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83