Твоята количка е празна!

Опитай

Черен Петък!

Невероятни оферти до -70%!

Невероятни оферти до -70%!

-70%
Отстъпките изтичат след:
[banner_timer]
 

Мастър Сет КопърЛукс

Мастър сет КопърЛукс е комплект от 8 части със стоманена основа и външно емайлово покритие. Вътрешното покритие Куантаниум е обогатено с каменни частици и мед за по-голяма топлопроводимост. За всички видове котлони. Почистване в съдомиялна. Комплектът включва: кръгла тава 28cм, тава за печене 40x25cм, тенджера 24cм, универсален тиган 24cм и 28cм, тиган за палачинки 24cм, капак 24cм и 28cм.

Мастър Сет КопърЛукс
399,90 лв.
219,90 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 83
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
Бърз преглед

Мастър сет КопърЛукс е комплект от 8 части със стоманена основа и външно емайлово покритие. Вътрешното покритие Куантаниум е обогатено с каменни частици и мед за по-голяма топлопроводимост. За всички видове котлони. Почистване в съдомиялна. Комплектът включва: кръгла тава 28cм, тава за печене 40x25cм, тенджера 24cм, универсален тиган 24cм и 28cм, тиган за палачинки 24cм, капак 24cм и 28cм.

Виж повече
Детайли за продукта

Кухненски сет, от който всеки Мастършеф се нуждае

Делимано Стоун Ледженд КопърЛукс Мастър Сет включва най-използваните съдове, към които всеки майстор кулинар посяга, докато се вихри на своя територия. С този сет ще приготвяш буквално всякакви ястия от всички краища на света: от вкусни предястия и разядки, през сочни основни ястия до удивилтени десерти. Всички те ще бъдат приготвени за нула време, с минимални усилия, с помощта на експерта в кухнята - Делимано Стоун Ледженд КопърЛукс.

Получаваш 8 съда за готвене с незалепващо покритие, супер издръжливи на издраскване. Сетът включва 2 тигана с размери 24 и 28 см, защото, знаем, че на страстните готвачи никога не им стига само 1 тиган. В комплекта има още тенджера 24 см, тиган за палачинки, една кръгла тава 28 см и една правоъгълна тава с размер 40x25 см. Получаваш също и 2 капака с размери 24 и 28 см. Пълно оборудване за най-запалените почитатели на кулинарията. За да готвиш с желание всеки път.

Делимано съветва: При готвене със съдове Стоун Ледженд КопърЛукс, ползвайте средна степен на котлона. Съдовете КопърЛукс са изработени от материали с висока топлопроводимост, които не изискат силно нагряване. Дъното на съдовете е от стомана, а медните частици в покритието повишават допълнително топлопроводимостта. Ползването на съдовете на максимална степен на котлона, може да доведе до деформация на дъното.

Мастер сет Копърлукс

Какво получаваш?

 • Универсален тиган КопърЛукс

  Стоун Ледженд КопърЛукс универсален тиган 24 см

 • Голям универсален тиган КопърЛукс

  Стоун Ледженд КопърЛукс универсален тиган 28 см

 • Тиган за палачинки

  Стоун Ледженд КопърЛукс тиган за палачинки

 • Копърлукс тенджера

  Стоун Ледженд КопърЛукс тенджера 24 см

 • КопърЛукс тава 2в1

  Стоун Ледженд КопърЛукс тава 2в1 28 см

 • Квадратна тава КопърЛукс

  Стоун Ледженд КопърЛукс тава 40x25 см

 • Малък капак

  Стоун Ледженд КопърЛукс капак 24 см

 • Голям капак

  Стоун Ледженд КопърЛукс капак 28 см

Иновативни материали за лесно и здравословно готвене

Магията на невероятните съдове КопърЛукс се крие в покритието Куантаниум, което съдържа титан, както каменни и медни частици. Титаниевите частици подсилват покритието, каменните частици освобождават постепенно топлината в храната, запазвайки хранителните вещества и естествените ѝ аромати. Добавените за тази серия медни частици нагорещяват съда бързо, за да се изразходва по-малко енергия при готвене.

Готви здравословно и икономично

Отлични готварски свойства

Универсалният тиган Делимано Стоун Леженд КопърЛукс е направен с грижа за природата, от качествени материали, които са 100% нетоксични (не съдържат перфлуороктанова киселина). Материалите са изключително устойчиви на издраскване, не позволяват на химикали да проникват в храната. Съдовете могат да се използват с метални прибори. Незалепващото покритие позволява готвене само с капка олио.

Наслади се на традиционния вкус на готвене върху покритието риъл стоун

Когато готвиш със съдове с покритие от каменни частици, храната се загрява постепенно, а готовите ястия имат традиционния вкус на приготвени върху каменна плоча, което със сигурност ще впечатли гостите ти.

Тиган с покритие Риъл Стоун

Предимства на покритието Куантаниум:

 • Подходящо за всякакви котлони, включително индукционни.
 • Благодарение на магнитните си свойства, се загрява много бързо на индукционен котлон при ниска температура. Спестяваш до 20% електроенергия.
 • Готвиш на средновисока температура като приготвената храна има отличен вкус.
 • Почистваш в съдомиялна.
 • Дълготрайни цветове, (емайлът се стапя на 840°C).
 • Готвиш само с капка олио.
 • Качествено незалепващо покритие.
Готви впечатляващи ястия

Често задавани въпроси и отговори

 • Защо стомана?

  Дълготраен и издръжлив метал. Тиганите и тенджерите, изработени със стомана, са по-добре балансирани, защото са по-тежки. Стоманата задържа топлината, което е много практично за ястия с по-дълго време за готвене.

  Защо стомана?
 • Защо емайл?

  Предпазва стоманата със стъклен слой, не се поддава на химически атаки. Емайлът е изключително дълготраен и бързо провежда топлината. Храната по него не залепва, защото повърхността му е непореста.

  Защо емайл?
 • Защо покритието Уитфорд Куантаниум е с каменни и медни частици?

  Незалепващото покритие позволява да се готви без мазнина, като съдовете могат да се използват и с метални прибори. Готвенето е по-бързо, а изразходваната енергия по-малко.

  Защо каменни и медни частици?

Конструкция на съдовете Делимано Стоун Леженд Копърлукс

 1. Втори слой цветен емайл върху стомана
 2. Първи слой основа емайл върху стомана
 3. Висококачествена стомана
 4. Първи вътрешен слой емайл върху стомана
 5. Втори вътрешен слой емайл върху стомана
 6. Първи слой Куантаниум® незалепващо покритие
 7. Втори слой Куантаниум® незалепващо покритие с каменни и медни частици
 8. Трети слой Куантаниум® незалепващо покритие
1
2
3
4
5
6
7
8

Клиентско мнение 1 Оценка(и)

5

1 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Вълева

www.delimano.bg

12.04.2019

Много са хубави
Страхотни съдове

Артикул (и)

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83