Твоята количка е празна!

Опитай

Универсален тиган Стоун Ледженд

Временно няма наличност
Photo
Video

Универсалният тиган Стоун Ледженд има основа от стомана и незалепващо вътрешно покритие с истински каменни частици - осигуряват висока устойчивост на надраскване, износване и високи температури. Подходящ е за всички видове котлони, вкл. индукционни. Лесен за почистване, и в съдомиялна.

Универсален тиган Стоун Ледженд
59,99 лв.
56,99 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 83
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
Бърз преглед

Универсалният тиган Стоун Ледженд има основа от стомана и незалепващо вътрешно покритие с истински каменни частици - осигуряват висока устойчивост на надраскване, износване и високи температури. Подходящ е за всички видове котлони, вкл. индукционни. Лесен за почистване, и в съдомиялна.

Виж повече
Детайли за продукта

Стоун Ледженд Универсален тиган - готви здравословно!

Стоун Ледженд Универсален тиган комбинира най-доброто от всички покрития на пазара. Тиган, съчетаващ уникална комбинация на висококачествено покритие, подсилено с истински каменни частици. Направен е от външно емайлово покритие, нанесено върху стоманена основа, което дава това усещане за истинската храна, онази от детството, наситена с аромати и спомени. Вътрешното покритие е Куантаниум, подсилено с истински минерални частици от камък и титан. Приготвяй вкусна и здравословна храна, без да се притесняваш, че ще залепне.

Без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене

Делимано Стоун Ледженд Универсален тиган е съд за готвене, направен от нетоксични материали, гарантирано без PFOA химикали. Готвиш напълно здравословно за теб и твоето семейство.

Отличните качества на естествените материали

Комбинацията от цветен емайл и вътрешното покритие от Куантиниум с нисковъглеродна стомана прави тигана супер здрав и гарантира, че покритието няма да се нарани и издраска с течение на времето, можеш да бъркаш яденето и с метални прибори.

Емайловите съдове са до 20% по-енергоспестяващи, отличават се с висока топлопроводимост, пестиш време и електроенергия. Бързо загрява и разпределя топлината равномерно, емайл покритието има и други чудесни преимущества:

  • Твърда, но гладка повърхност, върху която нищо не залепва.
  • Супер устойчивост на надраскване и износване.
  • 100% екологично чисти материали.
  • Дълготраен цвят.
  • Нищо не загаря и не залепва.

Клиентско мнение 1 Оценка(и)

4

1 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Л. Иванова

www.delimano.bg

Какво точно съдържа покритието?
Като човек без големи претенции към съдовете съм доволна от серията. Докато покритието на тигана не започна да се отлепя. Не изключвам вината да е при нас и по-усиленото нагряване. Натрупа се загоряло - опитах да изчистя внимателно, но уви това костваше и горен пласт от покритието. Та бих искала да попитам. Тези тигани съдържат ли PTFE? За PFAO е ясно. Как се подхожда когато се случи подобно нещо с покритието.
Покритието на тиганите Стоун Ледженд съдържа PTFE (политетрафлуоретилен, с търговско наименование - тефлон). Тъй като съдовете са направени от материали с висока топлопроводимост, препоръчваме готвене на средна степен на котлона. Съдовете загряват бързо и остават загряти за по-дълго време, дори при по-ниско подаване на енергия. Моля, обадете се на колегите от отдел Грижа за клиента, те ще ви помогнат: 02/ 81 851 51
Admin

Артикул (и)

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83