Делимано тенджера под налягане
С Делимано тенджера под налягане можеш да готвиш бързо и същевременно здравословно. Как? Под налягане 80kPa. Но не се притеснявай; уредът разполага с 5 вградени системи за безопасност. Нещо повече – тя наистина е лесна за употреба; затваряш я само с една ръка. Капацитетът й от 6л е напълно достатъчен за приготвяне на здравословна вечеря за цялото семейство!
- Бърз преглед
- Детайли за продукта
- Бърз преглед
-
С Делимано тенджера под налягане можеш да готвиш бързо и същевременно здравословно. Как? Под налягане 80kPa. Но не се притеснявай; уредът разполага с 5 вградени системи за безопасност. Нещо повече – тя наистина е лесна за употреба; затваряш я само с една ръка. Капацитетът й от 6л е напълно достатъчен за приготвяне на здравословна вечеря за цялото семейство!
Виж повече - Детайли за продукта
-
С Делимано Тенджера Под Налягане готвиш до 70% по-бързо, с повече запазени витамини и хранителни вещества
- Трислойно дъно с вградена алуминиева плоча, най-добрият начин за задържане на топлината
- Студени дръжки
- За всякакви котлони, включително индукционни
С какво тази тенджера е толкова специална?
Делимано Тенджера Под Налягане осигурява 70% по-бързо готвене, в сравнение с традиционните начини.
Със своя голям капацитет от 6 литра, приготвяй по-бързо здравословни и вкусни ястия за цялото семейство, с повече витамини, като по този начин спестяваш време и енергия. Изработена е от висококачествена неръждаема стомана и има специално разработено трислойно дъно с интегрирана алуминиева плоча за осигуряване на по-дълготряйно задържане на температурата.
- Специално разработеното трислойно дъно гарантира дълготрайно задържане на топлината
-
Приготвяй лесно храната си
Делимано Тенджера Под Налягане осигурява бързо и лесно готвене: просто сложи съставките, добави вода или друга течност и след това затвори, като просто завъртиш копчето! За нула време ще имаш здравословно ястие, пълно с витамини.
Храната не само ще се приготвя по-бързо, но ще бъде и по-здравословна, именно поради по-краткото време на готвене, в сравнение с традиционните начини. Така се запазват повече витамини, хранителни вещества – това на практика се вижда и усеща по крайните резултати - цветовете, вкуса и аромата.