Сьомга на пара
Време за подготовка:
20 минути или по- малко
Общо:
20 минути или по- малко
- Съставки:
-
- Сьомга филе – 800 гр.
- Аспержи – 8 бр.
- Тиквички – 1 бр.
- Картоф – 1 бр.
- Розмарин – 3 стръка
- Вода – 150-200 мл
- Масло – 50 гр.
- Черен хайвер – 1 ч.л.
- Сол на вкус
- Подготовка:
-
Рецептата е за 4 порции.
Програмата, която е необходимо да бъде използвана при приготвяне на сьомгата на пара: F 6
Времето, за което се приготвят: 2 мин.
Овкусяваме сьомгата със сол. Нарязваме зеленчуците. Поставяме всичко в Делимано Мултикукър и затваряме. Включваме съответната програма за готвене на пара.
След 2 минути сьомгата и зеленчуците са крехки и сочни, готови за консумиране.