Твоята количка е празна!

Опитай

Промяна в общите условия на Делимано

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

За промяна в Общите условия на Студио Модерна – България ЕООД за продажба на стоки от разстояние

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме ви, че считано от 25.07.2014 г. във връзка с последните изменения в Закона за защита на потребителите, в сила са следните промени в условията за продажба на стоки в електронния ни магазин Делимано и директно по телефона, касаещи правото на отказ от сключения договор за продажба:

Условия на продажба в електронния магазин Делимано.

Цени.

Всички цени на продукти предлагани чрез електронния магазин Делимано („Сайта”) на Студио Модерна България ЕООД, с адрес: гр. София 1404, бул. „България” 81-В, ет. 6 са крайни продажни цени валидни само в рамките на деня, в който е била заявена поръчката. Всички цени на продуктите са посочени в лева и включват ДДС. Доставката на закупен продукт се заплаща от купувача допълнително, извън обявената крайната продажна цена, при условията посочени по-долу (Доставка. Стойност на доставката).

Потвърждение по телефон.

Всички продукти, поръчани чрез Сайта, които в момента на заявяване на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес (в електронната заявка или по телефон) в сроковете посочени по-долу (Срок на доставка), които текат от получаването на изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, пред служител на Студио Модерна България/Делимано.

След натискане на бутона „Завършете поръчката” в Сайта ще получите писмо с информация за Вашата поръчка по електронната поща, която сте попълнили. Трябва да очаквате и телефонно обаждане от служител на Студио Модерна България ЕООД/Делимано, в рамките на 24 часа от заявяване на поръчката, в работно време; от понеделник до петък, от 8:00 до 20:00 часа; събота и неделя, от 10:00 до 18 часа. С това обаждане ще бъдете още веднъж изрично информирани за крайната продажна цена на поръчания чрез Сайта продукт, включително за точната стойност на доставката, сроковете на доставка и за наличността на продукта, с цел избягване на всякаква неяснота или заблуждение.

Само след изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, договорът за покупко-продажба на продукта се счита за сключен.

Отказ от заявена поръчка.

По време на телефонния разговор със служителя на Студио Модерна България ЕООД/Делимано, който се е свързал с Вас, можете да се откажете от заявената чрез Сайта поръчка, като ясно и изрично изразите това свое желание. Отказът може да бъде направен и преди получаване на обаждането за потвърждение, пред служител на Студио Модерна България ЕООД/Делимано на телефон: 02/ 80 843 55, или по електрона поща topshop@topshop.bg.

Срок на доставка.

При наличност на продукта към момента на заявяване на поръчката, доставката за територията на София ще бъде извършена в рамките на 3 работни дни, а за други градове на територията на Република България в рамките на 5 работни дни, считано от получаването на изрично потвърждение от Ваша страна, по-посочения по-горе начин (Потвърждение по телефон). Доставката се извършва по поща или чрез куриер на посочен от Вас адрес. Не се предлага доставка до адреси извън територията на Република България.

Изчерпан продукт.

Възможно е продуктът, който сте заявили да е изчерпан към момента на заявяване на поръчката. В такъв случай Вие ще получите обаждане по телефон, най-късно до изтичането на следващия работен ден, с конкретна информация от служител на Студио Модерна България ЕООД/Делимано за евентуално необходимото удължаване на срока за доставка или ако продуктът е напълно изчерпан, с възможност веднага да се откаже от заявената поръчка.

Начин на плащане.

Заплащането на крайната продажна цена може да бъде извършено чрез наложен платеж (заплащане на куриера, доставил Вашата поръчка) или с лизинг (разсрочено плащане).

Лизинг (разсрочено плащане) на продукти се предлага при следните условия:

  1. На лица с постоянен трудов договор или:
    • майчинство от трудов договор – не социално
    • самоосигуряващо се лице (свободни професии – едноличен търговец, земеделски производител, адвокати, нотариус, лекар и др.)
    • пенсионер – по възраст и по болест
  2. На лица с навършени 18 години
  3. Допустим срок на разсрочено плащане от 3 до 36 месеца (в зависимост от поръчката)
  4. Разсрочено плащане се предлага при поръчка на обща минимална стойност от 100 лева с ДДС.

Може да получите пълна информация по възможностите за разсрочено плащане по време на телефонния разговор със служителя на Студио Модерна България ЕООД/Делимано.

Отказ от покупка.

В случай, че не сте удовлетворени от доставените продукти, които сте закупили от нас чрез електронния ни магазин Делимано, можете, без да посочвате конкретна причина, в срок от 14 календарни дни от получаването на доставката да се откажете от сключения договор и да върнете закупените продукти във вида (с количество или качество), в който са Ви били доставени и ние ще възстановим заплатената от Вас сума в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на това Ваше право. На възстановяване не подлежат допълнителните разходи във връзка с доставката на стоки, различна от стандартната, която предлага Студио Модерна България ЕООД/Делимано.

За да упражните правото си на отказ, можете по Ваш избор (1) да изпратите попълнения формуляр за отказ, който сте получили от Студио Модерна България ЕООД/Делимано при доставката на продукта на адрес гр. София 1404, бул. България 81В, ет.6, да (2) подадете формуляра за отказ на нашия уебсайт: www.delimano.bg или (3) да ни уведомите изрично за това по друг, удобен за Вас начин (например чрез писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща и други.)

Ще извършим възстановяването на сумите по банков път по посочена от Вас сметка, с пощенски запис или по начина, по който е било направено първоначалното плащане.

Не можете да упражните правото си на отказ в случай, че сте употребявали стоката или в случай, че сте разпечатали стоката и тя не може да бъде върната поради здравни / хигиенни съображения.

Не се приема отказ от продажбата и за стоки, които са изготвени по поръчка или съгласно индивидуалните предпочитания на клиента; на стоки с кратък срок на годност, както и в останалите случаи по чл. 57 от ЗЗП.

Студио Модерна България ЕООД/Делимано не носи отговорност за предоставени от Вас невалидни или неправилно попълнени лични данни, адрес, номер на банков сметка и/или всякаква друга информация, предоставена чрез Сайта или пред служител на Студио Модерна България ЕООД/Делимано.

Доставка. Стойност на доставката.

Продуктите, които сте закупили чрез Сайта ще бъдат доставени за Ваша сметка чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес.

Стойността на доставката на продукта/продуктите зависи от разположението на населеното място, в посоченият от Вас адрес и от теглото на продукта/общото тегло на продуктите. Информация за характеристиките на продуктите можете да откриете в описанието на всеки продукт в Сайта. Повече информация за стойността на доставката може да видите тук.

При свързване с Вас по телефон и за извършване на доставката ще използваме данните за контакт, предоставени от Вас при заявяване на поръчката или по телефон.

Ако не желаете да заплащате за доставка, можете да пазарувате на място в нашите представителни магазини Вижте списък тук.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83

Поради проблем с глобалната верига за доставки, е възможно Вашата поръчка
да бъде променена или забавена. Извиняваме се предварително!