Твоята количка е празна!

Опитай

Вкусен и шарен Великден!

Вкусен и шарен Великден! - Делимано ти дава до -70% за празника!

Делимано ти дава до -70% за празника!

До-70%
 
[banner_timer]
 

Стоун Ледженд Класик Тиган за палачинки

Временно няма наличност
Photo
Video

Забъркай френски крепчета, вкусни, традиционни, холандски палачинки, испански тортили или пухкав Кайзершмарн с лекия, но устойчив Делимано Стоун Леджeнд Класик Тиган за палачинки. Благодарение на основата си от емайл и въглеродна стомана и незалепващото покритие, обръщането на палачинка ще бъде като детска игра. Покритието Куантаниум предотвратява залепването на тестото. Размер: 24 см.

Стоун Ледженд Класик Тиган за палачинки
35,90 лв.
34,11 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 83
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Забъркай френски крепчета, вкусни, традиционни, холандски палачинки, испански тортили или пухкав Кайзершмарн с лекия, но устойчив Делимано Стоун Леджeнд Класик Тиган за палачинки. Благодарение на основата си от емайл и въглеродна стомана и незалепващото покритие, обръщането на палачинка ще бъде като детска игра. Покритието Куантаниум предотвратява залепването на тестото. Размер: 24 см.

Виж повече
Детайли за продукта

Зарадвай вкусовите си рецептори с възхитителни палачинки, направени с незалепващия тиган за палачинки

От крехки крепчета до неустоима тортила или омлет - с този тиган за палачинки можеш да приготвяш голямо разнообразие от ястия. Основата на тигана е изработена от емайл  и въглеродна стомана, което гарантира, че топлината се разпределя бързо и равномерно по целия тиган и ястието придобива еднакъв навсякъде, златисто-кафяв цвят. Здравата дръжка, която не се нагрява бързо, осигурява удобно и безопасно използване на тигана. Благодарение на специалния, изключително гладък, незалепващ слой Куантаниум (без PFOA) и плиткостта на тигана, ще обръщаш палачинките с лекота - а загорялата храна ще остане в миналото.

Най-новата ни гордост: обновена класическа серия Стоун Леджънд  

Делимано Стоун Ледженд Класик Тиган За Палачинки е част от новата ни серия съдове за готвене - Делимано Стоун Ледженд Класик. Тази великолепна серия, разпознаваема с наситения си червен цвят, е изработена с основа, включваща въглеродна стомана и емайл, с покритие Уитфорд Куантаниум, подсилено с частици камък и титан. Тиганът се предлага в един размер - 24 см и може да се ползва за много други ястия, освен палачинки.

Какво друго можеш да направиш с този тиган? Широката и равна повърхност ти позволява да печеш всякакви неща. Можеш да приготвяш:

• омлети

• зеленчуци

• тортили

• холандски палачинки

• кайзершмарн (леко подсладена палачинка, произхождаща от Австрия)

• блини

• пържоли

• препечен хляб

• Френски тост

Тиган с 8 слоя, подсилен с титан

Делимано Стоун Леджънд Класик са изработени с 8 слоя, като основата се състои от 3, а покритието от 5 слоя. Тези съдове имитират готвене върху истински камъни, тъй като сплавта съдържа каменни частици. Те задържат топлината и постепенно я отдават към храната, като по този начин се запазват естествената й сочност, витамини и вкус. Каменните частици придават на храната онзи традиционен вкус, сякаш е приготвена върху истински камъни. 

За да придадем допълнителна здравина на покритието, сме добавили титанови частици, които го подсилват и го правят на практика неуязвимо.

Покритието Куантаниум ще ти служи дълги години, през които с лекота ще приготвяш любимите си палачинки. Напълно устойчиво на надраскване и издръжливо, дори е подходящо за използване с метални прибори.

Използвахме емайл - материал, за който всички се сещаме с носталгия

Емайлът е легендарен материал, използван в производството на съдове за готвене от десетилетия, защото е твърд, но гладък и с непореста повърхност. Той е устойчив на надраскване, издръжлив и храната не загаря.

Подходящ за всякакви видове котлони

Делимано Стоун Ледженд Класик Тиган За Палачинки може да се използва върху всякакви котлони, включително индукционни и е подходящ за миене в съдомиялна машина.

Обръщането на палачинки с незалепващото покритие е като детска игра  

Радостта от приготвянето на палачинки се крие в майсторството да ги подхвърляш и обръщаш във въздуха. С Делимано Стоун Ледженд Класик Тиган За Палачинки те просто ще се плъзгат по повърхността му. Можеш да печеш с минимално количество мазнина, за да получиш нискокалорични палачинки, а след като приключиш, просто постави тигана в съдомиялната машина или го измий с малко гореща вода и сапун.

Техническа информация
Безопасно за миене в съдомиялна машина Да
Вътрешни материали QuanTanium Истински Камък
Капацитет 0,8l
Материал enamel, въглеродна стомана
Основен материал стомана
Размери 24cm

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83