Твоята количка е празна!

Опитай

Не се страхувай, пазарувай!

Не се страхувай, пазарувай! - Само до 02.11. поръчай любими продукти с отстъпки до -70%!

Само до 02.11. поръчай любими продукти с отстъпки до -70%!

 
 
[banner_timer]
 

Луди Зимни Намаления

Луди Зимни Намаления - Екстра -10% само за клубни членове!

Екстра -10% само за клубни членове!

 
[banner_timer]
 

Делимано МултиФреш

Делимано Мултифреш преобърна общоприетите представи за обикновено блендиране. Мултифреш е много повече! Има функция вакуумно блендиране, което запазва ценните хранителни вещества, витамини и минерали, за да можеш да подсилиш имунната си система. Той комбинира 5 функции в 1: блендер, вакуумен блендер, уред за вакуумиране, уред за приготвяне на супи, мелачка.

Делимано МултиФреш
320,00 лв.
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 83
Очаквана доставка: 40-90 работни дни
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
Бърз преглед

Делимано Мултифреш преобърна общоприетите представи за обикновено блендиране. Мултифреш е много повече! Има функция вакуумно блендиране, което запазва ценните хранителни вещества, витамини и минерали, за да можеш да подсилиш имунната си система. Той комбинира 5 функции в 1: блендер, вакуумен блендер, уред за вакуумиране, уред за приготвяне на супи, мелачка.

Виж повече
Детайли за продукта

Запази витамините в храната си по-дълго и подсили имунната си система

Храната е природно лекарство. Тя е в основата на здравословния начин на живот. Здравословната диета, която включва достатъчно пресни зеленчуци, плодове, ядки и семена, осигурява всички необходими на тялото витамини и минерали. Доказано е, че хората, които консумират здравословни храни, полезни за тялото, изграждат по-добър имунитет в сравнение с тези,с Делимано МултиФреш, е лесно. Започни да се храниш балансирано и подсили имунната си система!

Delimano Multifresh

Витамини, витамини и пак витамини - за да повишим имунитета!

Увеличаването на приема на витамини и минерали е ефективен начин да противодействаме на вирусите, да намалим инфекциите и да подпомогнем организма да се справи с вече започнала настинка.
Проучвания доказват, че нивата на витамини, минерали и други ценни хранителни вещества, остават по-високи, когато смутитата се приготвят с Делимано МултиФреш (в сравнение с обикновени блендери): 38% повече витамин А, 114% повече витамин Е и 27% повече витамин С*, в сравнение с други блендери.

 • След 48 часа, смути приготвено с МултиФреш, съдържа 114% повече витамин Е, 27% повече витамин С, 38% повече бета-каротин (същото важи и за витамин А)
Delimano Multifresh

Революция в блендирането

В момента, в който плодовете и зеленчуците се разрежат, следва процес на окисляване, при който те губят цвета, вкуса, текстурата и хранителната си стойност, тъй като витамините и минералите в тях започват да се неутрализират. Делимано Мултифреш разполага с автоматичен сензор, който се грижи въздухът да бъде отстранен преди блендирането, така че храната и напитките да се запазят свежи, вкусни и здравословни за по-дълъг период от време.

Изтегли напълно безплатно онлайн книжка: "Фреш промяна за 21 дни" ТУК В нея ще прочетеш рецепти, съвети и ценна информация за твоя нов помощник в здравословното хранене: Делимо Мултифреш. Изтегли книжката от ТУК

Вакуумен блендер Мултифреш

Мултифреш комплектът включва:

 1. Основен уред - 800 W/25 000 оборота в минута
 2. Нагревателна кана - 1200 мл
 3. Кана за блендиране (700 мл) с вакуумираща клапа
 4. 6-крило острие от неръждаема стомана с титаниево покритие
 5. Чаша 200 мл с 2-крило острие
 6. Вакуумиращо устройство
 7. Вакуумираща тръба
1
2
3
4
5
6
7
Комплект Делимано Мултифреш

6-в-1 функции, лесни за регулиране

Основното тяло и прилежащите компоненти на Мултифреш комбинират 6 функции в 1 уред. Той може да блендира, да извършва вакуумно блендиране и блендиране с нагряване, да мели и да разбива, в комбинация с мощен мотор и лесно управление.

 • Вакуумиращ блендер
  ВАКУУМИРАЩ БЛЕНДЕР

  За кремообразни смутита

 • Вакуумиращо устройство
  ВАКУУМИРАЩО УСТРОЙСТВО

  За съхраняване на храна

 • Приготвя супи
  ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ

  Приготвя здравословни супи приблизително за около 20 минути

 • Мелачка
  ЗА СМИЛАНЕ

  Мели кафе, захар и вкусни дипове

 • Пулс бутон
  РЕЖИМ ПУЛС

  За приготвяне на фини текстури, по-лесни за блендиране

 • Блендер
  БЛЕНДЕР

  За приготвяне на сладоледи, дресинги, сосове, фъстъчено масло и други

Здравословни смутита с повече витамини

Проучвания доказват, че нивата на витамините, минералите и другите хранителни вещества се запазват по-високи, когато смутитата се приготвят посредством Мултифреш: 38% повече витамин А, 114% повече витамин Е и 27% повече витамин С*, в сравнение с други блендери.

*След 48 часа, смути приготвено с Мултифреш, съдържа 114% повече витамин Е, 27% повече витамин С, 38% повече бета-каротин (същото важи и за витамин А)

Здравословни смутита по-дълго

Вакуумиране – 4 лесни метода

Мултифреш може да се използва и като вакуумиращо устройство, което е съвместимо с по-голямата част от вакуумиращите торбички и контейнери на пазара. Може да вакуумираш, както с вакуумиращото устройство на основното тяло на Мултифреш, така и без него. Устройството работи и с батерии, което го прави преносим и лесно използваем. За да се осигури по-здраво прикрепване на торбичките и контейнерите, се използва вакуумиращата тръба.

 • Вакуумиращото устройство към тялото

  С вакуумиращо устройство, поставено върху основното тяло

 • Вакуумиращо устройство и тръба

  С вакуумиращо устройство и тръба, поставени върху основното тяло

 • Вакуумиращо устройство на батерии

  Самостоятелен режим на вакуумиращото устройство

 • Вакуумиращо устройство с тръба на батерии

  С вакуумиращото устройство и тръбата

Домашно приготвена супа за около 20 минути

Мултифреш загрява течността до 70°C при готвене. Това означава, че продуктите, които използваш, не стигат до процес на завиране и запазват по-голяма част от витамините си. Функцията за готвене е подходяща също така и за приготвяне на бебешки храни. Каната с вместимост 1200 мл е достатъчно голяма за приготвяне на здравословна супа за цялото семейство.

Супа за цялото семейство

Достатъчно мощен за изпълнение на всякакви задачи

Моторът с мощност 800 W може да завърти остриетата до степен 25 000 оборота в минута, a вакуумиращият вал достига мощност на вакуумиране 40 бара. Режещата сила на основния уред се осигурява от шест остриета, изработени от неръждаема стомана с титаниево покритие, характеризиращи се с дълготрайна острота и устойчивост на ръжда.

Клиентско мнение 6 Оценка(и)

5

6 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Tsvetentse

www.delimano.bg

Много добър уред!
Преди "Мултифреш"-а, шест години ползвах "Нутрибулет", който е от една от първите партиди, които се появиха в България. Той още си работи, без да съм сменяла нито капаци с ножове, нито чаши. През м. ноември м.г., видях, че "Мултифреш" е намален и ми го подариха за 60-я ми рожден ден. Оказа се невероятна придобива. Вече три месеца, всяка сутрин прави смути за внука, понякога супички или нектари с каната, мели всякакви семки, ядки и кафе, вакуумира храна за замразяване, изобщо, ползва се пълноценно! Бих си купила и допълнителната кана, ако се появи. Тогава няма да може необходим никакъв друг уред. Подарих "Нутрибулет"-а на сина ми.

um2000

www.delimano.bg

Пет звезди
Много добър и полезен уред. Вкъщи сме много доволни и го ползваме по няколко пъти на ден (малко е шумничък, но досега съседите не са организирали подписка да ни изселят :) ). Соковете са добри, ползвахме го за крем-супи от картофи, грах, спанак. Единствено с лещата не можа да се пребори. Хубаво би било да има рецепти, но като няма, човек експериментира.

ten6ikyn

www.delimano.bg

Страхотен уред!
Много съм доволна от уреда!

Tsokovska

www.delimano.bg

Невероятен уред !
Уредът е невероятен !

Михаил

www.delimano.bg

Страхотен уред
Много добре измислен уред, пълноценно замества няколко други и то на страхотна цена. Блендирането във вакуум е много по-добро от стандартното, сместа е хомогенна, без пяна и окисляване. Функцията за крем-супи е много удобна, приготвя се бързо и качествено. Купих и всички допълнителни аксесоари, ползвам ги почти всеки ден.
Единственият ми съвет е, когато се налива течност в чашата за смути (след като съставките са вече сложени), това да се прави през малкия горен отвор, за да е суха капачката с гумената тапа и да се избегне засмукване на течност от вакуумната помпа.
Препоръчвам уреда, всичките му функции са практични и са реално приложими в ежедневито, което при големите кухненски роботи не е така.

Христо

www.delimano.bg

По-добър от Булета
Наистина страхотен уред! Отдавна исках уред за вакумно блендиране и гледах варианти за преработка на Нутрибулет с отвор в чашата, но това е къде къде по-лесно с мултифреша. Июа готови програми и само с едно копче прави всичко сам и се самоизключва, когато е готов.
Огромен плюс за мен бе и лесното завиване и отвиване на елементите, защото с Булета падаше борба. Много бих могъл да кажа, но ще опитам да сумирам всички неща

Предимства:
- Лесна употреба само с едно навиване на каната и с натискането на един бутон
- Много плътна и хомогенна смес, като на продукт от магазина
- Опция за бързо приготвяне на здравословни супи само с един бутон и повече свободно време за други неща
- Вакумирането е голям плюс, като дори вакумната част се откача и може да се ползва самостоятелно с батерии за вакумиране на различни продукти с помощта на вакумните кутии, пликчета и тапи за напитки (вино).
- Лесно почистване и висококачествени ножове
- Има много приставки, което спестява време и закупуването на други уреди, като ел. Ренде, блендер кана, пасатор, чопър, миксер и др.

Недостатъци:
- Не се сещам за сега освен може би, че е шумен, но при тази скорост няма как да е
- Другото е че на сайта на Делимано има малко рецепти, а този уред може да направи всичко, което и нутрибулета плюс още много други

Взехме с опция да го тестваме и върнем, ако не ни върши работа, но вече прибрахме Булета в шкафа :)
Здравейте, благодарим Ви за коментара. Радваме се, че сте доволни и Ви пожелаваме още безброй вкусни моменти с МултиФреш! :)
Admin

Артикул (и)

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83