Твоята количка е празна!

Опитай

Виж цените!

Виж цените! - До -75%

До -75%

 
[banner_timer]
 

YELLOW FRIDAY

YELLOW FRIDAY - 2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

 
[banner_timer]
 

Мини Торнадика

Елиминирай плевелите от труднодостъпни места с препоръчания от Делимано Мини Торнадика - вертикален ръчен култиватор за градинарски занимания без болка. Спираловидните му зъбци обръщат почвата, отстраняват плевелите и подготвят градината за засаждане.

Мини Торнадика
49,90 лв.
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 83
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Допълнителна информация
 • Техническа информация
Бърз преглед

Елиминирай плевелите от труднодостъпни места с препоръчания от Делимано Мини Торнадика - вертикален ръчен култиватор за градинарски занимания без болка. Спираловидните му зъбци обръщат почвата, отстраняват плевелите и подготвят градината за засаждане.

Виж повече
Детайли за продукта

Обработвай градината си с инструмент, който ще ти спести време

Отглеждай собствени зеленчуци в градината си с помощта на Мини Торнадика - вертикален ръчен култиватор, който ти помага да се справиш с по-трудните и досадни, градинарски задачи по-бързо и много по-лесно.

Mini Tornadica

Наслаждавай се на храната, която произвеждаш

Приготвянето на здравословно и вкусно ястие за цялото семейство може да бъде стресиращо и скъпо, когато трябва да купиш всички съставки от пазара. А скъпото не означава по-здравословно!

Обработвай градината си с лекота и удоволствие, с иновативния мулти-култиватор Мини Торнадика, препоръчан от Делимано!

Делимано препоръчва Мини Торнадика, иновативен, ръчен култиватор, с който можеш да обръщаш пръстта, да копаеш или плевиш градината си изправен, без да се навеждаш.

Mini Tornadica

Създаден е да се грижи за растенията ти и да унищожи плевелите

Култиваторът Мини Торнадика, препоръчан от Делимано, е направен така, че да нямаш болки в гърба и ставите след усилена работа в градината.

Спираловидните зъбци имат заоблени връхчета и са направени така, че да проникват през горния слой на почвата без усилия.

Зъбците са с дължина 11 см и са направени от ръчно кована, закалена стомана. Специалната им форма няма да нарани растенията ти, но лесно премахва плевелите около тях, особено от труднодостъпни места.

Mini Tornadica

С Мини Торнадика, препоръчана от Делимано, можеш:

 • Mini Tornadica

  Да премахваш лесно и бързо плевелите около растенията.

 • Mini Tornadica

  Да събираш реколтата без да се навеждаш и без щети.

 • Mini Tornadica

  Да разораваш почвата, без да обръщаш пръстта около растенията.

 • Mini Tornadica

  Да направиш дупки за засаждане на луковични растения, цветя, разсад.

Каква е разликата между Мини Торнадика и Торнадика?

 • Mini Tornadica

  Мини Торнадика, препоръчана от Делимано

  Мини Торнадика е по-малък и по-удобен за отстраняване на плевели през сезона, когато семената поникват. Благодарение на размера на инструмента, ще можеш да го ползваш за по-малки градини.

 • Mini Tornadica

  Торнадика, препоръчан от Делимано

  Торнадика е по-голям, по-подходящ за копаене и обработка на почвата при откриване и закриване на градинарския сезон, но също така и по време на самия сезон.

  Разгледай Торнадика тук here
Допълнителна информация

8 стъпки, с които да започнеш да отглеждаш собствена градина

Gardening Chair
 1. Избери правилното местоположение
  Избери слънчево и просторно място, с водоизточник в близост.
 2. Прецени какви зеленчуци ще засадиш
  Необходимо е да вземеш решение, какво ще засадиш, имайки предвид пространството, с което разполагаш и размерите на отглежданото растение. Ако градината е на терасата ти в градски условия, ще е добре да се ограничиш до основните зеленчуци, като моркови, краставици, чушки или боб.
 3. Подготви почвата
  Смеси почвата с естествени торове. Можеш да закупиш на едро от различни доставчици, когато става въпрос за малки градини.
 4. Провери кога е подходящото време за засаждане
  Всеки зеленчук се характеризира с различни условия на отглеждане и цикли на зреене, затова е добре да провериш инструкциите за засаждане върху опаковката, за да ги засадиш в правилния момент, всеки в зависимост от сезонния му цикъл.
 5. Засади семената
  Засади семената, като съобразиш дълбочината и разстоянието между отделните семена, следвайки инструкциите върху опаковката.
 6. Поливане
  След засаждането внимателно ги поливай, за да поддържаш почвата влажна.
 7. Отстранявай плевелите
  Постоянното поливане на почвата може да активира растежа на плевелите, които ще попречат на развитието на твоите зеленчуци. Поради тази причина се препоръчва да плевиш редовно, за да растат здрави зеленчуците ти.
 8. Събери реколтата си
  Реколтата е готова за събиране, когато зеленчуците станат меки. Откъсни ги непосредствено преди да ги консумираш. Наслаждавай се на отгледаните от теб, вкусни зеленчуци!

Градина на терасата

Gardening Chair

Въпросът, който притеснява мнозина в наши дни, е по какъв начин оползотворяваме свободното си време, с което, по силата на обстоятелствата, разполагаме в изобилие. Хората, които живеят в къща, прекарват много време в грижи за двора или градината си, което е много полезно.

Идеята за отглеждане на градина на терасата напоследък придоби популярност в градските райони. Само си представи, как пиеш кафе на балкона си, заобиколен от цветя, босилек, риган, рукола, чери домати. Най-голямото предимство на отглеждането на зеленчуци на терасата или балкона е, че градината е на една ръка разстояние и е лесно да отделяш поне половин час за растенията си всеки ден.

Освен че е доста забавно, е важно да се отбележи, че използването на органични семена и почва влияе пряко върху качеството на храната. Вкусът на зеленчуците, които сам си отгледал, не може да се сравни с вкуса на онези в супермаркета.

Ето защо Делимано препоръчва да оползотворяваш част от свободното си време за градинарство. Добре е също така да използваш градински стол, който ще ти позволи да извършваш задълженията си в градината без болка в коленете и гърба.

Как да си приготвим тор у дома?

Премахни органичните отпадъци от кухнята. Приготви си компост от тях - подхранваща смес за почвата, за да извлечеш най-доброто от градината си! Как? Просто нарязваш на ситно хранителните отпадъци в чопъра и сместа е готова!

За компоста използвай:

 • Остатъци от плодове и зеленчуци
 • Листа
 • Черупки от яйца
 • Царевични кочани
 • Пилешки тор
 • Утайка от кафе

Никога не използвай за компоста:

 • Месо
 • Кости
 • Остатъци от риба
 • Болни растения
 • Кора от плодове
Gardening Chair
Техническа информация
Тегло 0,70 kg

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83

Поради проблем с глобалната верига за доставки, е възможно Вашата поръчка
да бъде променена или забавена. Извиняваме се предварително!