Твоята количка е празна!

Опитай

МАГАЗИН DORMEO HOME RING MALL

Информация за магазина
Kарта
Покажи магазина на картата
Скрий картата

Адрес:

ул. Околовръстен път 214 Ниво 1 1434 София

Tel: 0882257141

Работно време

Временно затворен

понеделник - неделя - 10.00 - 22.00

 

Магазинът е временно затворен до 29.03. във връзка с обявеното извънредно положение на територията на страната.

 

Здравето на всички наши колеги и клиенти е приоритет за нас! Поради тази причина и динамично развиващата се обстановка в страната, Ви уведомяваме, че физическият ни магазин Dormeo Home Ring Mall ще бъде временно затворен. Онлайн магазинът работи на пълни обороти, за да изпълни всички онлайн поръчки.

 

Магазин Dormeo Home ви предлага цялостно решение за качествен сън. Портфолиото ни включва първокласни матраци Дормео с гаранция до 15 години, топ матраци, протектори, качествени възглавници, одеяла и завивки, стилни легла, изключително здрави подматрачни рамки, мебели, както и декоративна серия с разнообразни продукти и аксесоари.

Нашата мисия е да предоставим на потребителите продукти, което да направят дома приятно и уютно място и освен продуктите на Дормео, в нашия магазин можете да намерите качествените съдове за готвене на Делимано, изключителния Нутрибулет, както и всичко нужно за бита от Ровус.

Всичко това, заедно с внимателно подбрания интериор целят да предоставят на нашите клиенти ненадминато изживяване и спокойно пазаруване.

Предимство на нашите магазини е, че независимо от деня, вратите ни са винаги отворени за вас.

Работата и обслужването на клиентите през почивните дни и по време на всички празници е наш приоритет.

С нетърпение очакваме да ни посетите.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83