Твоята количка е празна!

Опитай

Кулинарни съвети

1-10 of 83

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
 • Празнувай с Делимано - 10 вкусни години!

  Празнувай с Делимано - 10 вкусни години!

  Тази година брандът Делимано отбелязва специален момент в своята история. В продължение на 10 години, ние осигуряваме качествено кухненско оборудване за Вашите домове, за да Ви помогнем да превърнете процеса на готвене в празник. От подготовката на съставките, до превръщането им в здравословна храна, по най-бързия и лесен начин, благодарение на качествените кухненски съдове и уреди.
  Научи повече 
 • Тайни при приготвянето на домашен хляб, за начинаещи

  Тайни при приготвянето на домашен хляб, за начинаещи

  На пръв поглед приготвянето на домашен хляб може да изглежда сложно. Ако вече си пробвал няколко пъти и резултатът е бил отчайващ - подобен на тухла хляб или с натрошена, суха среда, това все още не е причина да се отказваш. Правенето на хляб е умение, което може да се усъвършенства само с упражнения.

  За да направиш хляб, са ти необходими следните съставки: брашно, вода, мая, сол и захар.

  Научи повече 
 • Имаш ли мая у дома?

  Имаш ли мая у дома?

  През тези дни на изолация си стоим у дома и се стараем да избягваме магазините, доколкото е възможно. Затова вероятно хлябът е храната, която най-бързо свършва. Всички други видове храна се запазват за по-дълго време свежи, докато хлябът след ден-два вече е неприятен за ядене. Най-доброто решение, разбира се, е да си го приготвяш сам у дома, не е чак толкова сложно – но какво да правиш, ако вкъщи нямаш мая? Не се притеснявай, можеш да си направиш хляб и без мая. Ще споделим с теб няколко трика и съвета, които ще ти помогнат да си приготвиш вкусен домашен хляб без мая.

  Научи повече 
 • Готви като магьосник

  Готви като магьосник

  Кой знае, може би в бъдеще храната ни ще бъде приготвяна от роботи и всеки ще има свой личен готвач в кухнята, на който само ще трябва да зададем какво искаме да вечеряме. Бъдещето не е далеч, защото ние ти предлагаме нещо много подобно на това. Делимано Компакт Куук е мултифункционален кукър, който работи като вълшебна тенджера – само поставяш съставките, натискаш бутона и храната е готова като на магия.

  Научи повече 
 • 7 грешки, които допускаш, когато готвиш паста

  7 грешки, които допускаш, когато готвиш паста

  Обичаш ли паста? Разбира се, че обичаш, всички я обичат. В крайна сметка това е едно от най-лесните и вкусни ястия на планетата! Но въпреки, че е толкова лесна за приготвяне и вероятно си я правил хиляди пъти, все пак е възможно да продължаваш да допускаш едни и същи грешки отново и отново - и пастата ти просто да не е перфектна заради това. Искаш ли да знаеш кои грешки допускаш и - по-важното - как можеш да ги избегнеш?

  Научи повече 
 • 14 бързи трика за следпразнична диета

  14 бързи трика за следпразнична диета

  Бяха ли изпълнени празниците ти с вкусни празнични лакомства? Ако си като нас, тези първи дни на януари вероятно се те изненадали неприятно с малко повече килограми, така че вероятно искаш да свалиш няколко възможно най-бързо. От друга страна, обаче, не ти се прави диета и не ти се броят калории. Не се притеснявай, ние сме помислили за всичко с тези 14 прости трика, които ще ти позволят да загубиш няколко килограма за нула време.

  Научи повече 
 • Предколедна треска? 9 съвета за празници без стрес

  Предколедна треска? 9 съвета за празници без стрес

  Град, целият светещ от коледни светлини и украса, повече време с любимите хора, вкусни празнични ястия и приказна атмосфера – зимните празници са наистина магични. Но забързаният живот днес, стресът и липсата на време могат да ни отнемат магията и вместо това да ни напрегнат. Не позволявай на стреса да развали празниците ти тази година – нашите 9 съвета за по-малко стрес ще ти помогнат да се организираш по-добре, за да ти стигне времето за всичко. След това ти остава само да им се наслаждаваш!

  Научи повече 
 • Вкусна пържена храна с до 95% по-малко мазнини – Виж как!

  Вкусна пържена храна с до 95% по-малко мазнини – Виж как!

  Обичаш ли да си похапваш пържени картофки, пилешки крилца и хапки, пържени калмари, риба и панирани сиренца? Много хора харесват вкуса на пържените храни. За съжаление обаче, те имат много калории и трансмазнини, затова похапването им често може да е вредно за здравето. Ако се грижиш за фигурата и здравето си, сигурно ще предпочетеш да ги пропуснеш, независимо колко обичаш да ги похапваш. А знаеш ли, че има как да приготвяш пържени храни с до 95% по-малко мазнини? Те не са вредни и можеш да ги похапваш без угризения.

  Научи повече 
 • Практичното решение за малка кухня и динамичен живот

  Практичното решение за малка кухня и динамичен живот

  Готвиш ли често у дома? Признай си колко често прибягваш до бързото и лесно решение след работа да си купиш готова храна напът за вкъщи. Не те съдим - разбираме те. След дългия работен ден последното, с което ти се занимава, е да запретнеш ръкавите и да приготвяш кулинарни специалитети с часове. А знаеш ли, че имаме решение за теб, с което да улесниш работата си със 70%?

  Научи повече 
 • Световен ден на Вегетарианството – Спретни си Веджи парти!

  Световен ден на Вегетарианството – Спретни си Веджи парти!

  1 октомври е обявен за Световен ден на Вегетарианството през 1977 г. Според данни от международни статистически проучвания, близо 30% от хората в света са вегетарианци, като тенденцията е този процент да нараства. Днес, освен че е все по-широко разпространено, вегетарианството има многобройни разновидности като лактовегетарианство, оволактовегетарианство, суровоядство, пескетарианство и други.

  Научи повече 

1-10 of 83

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83