Твоята количка е празна!

Опитай

Кликни и вземи - поръчай онлайн и вземи продуктите от най-близкия до теб магазин.

Кликни & Вземи

Опцията „Кликни & Вземи“ ти дава възможност да поръчаш продукти на уебсайта и да си ги вземеш от най-близкия наш магазин, без такса за доставка.

Как мога да поръчам продукти онлайн и да си ги взема от магазин?

За повечето продукти е налична опцията за доставка в наш магазин. При избор на тази опция е необходимо да се заплати общата сума на поръчката с кредитна или дебитна карта при завършването й. Доставката до избрания от теб магазин е в рамките на 10 работни дни при наличност в централен склад.

След като решиш кои продукти ще поръчаш, ги добави в количката. На втора стъпка можете да избереш магазин, от който ще си вземеш продуктите.

 •  

  Следвай тези лесни стъпки

 • 1.

  Намери продукта

 • 2.

  Избери "Кликни & Вземи"

 • 3.

  Плати онлайн и вземи от магазин

Избери най-близкия наш магазин >>

Процедура по вземане на продуктите

След като поръчката е направена, ще получиш потвърждаващ имейл. Увери се, че попълнените от теб данни са коректни, за да можем да се свържем с теб за уведомления и да те идентифицираме при получаването. Когато продукта вече е наличен в избрания от теб магазин, ще ти се обадим, за да си вземеш доставката.

Кога мога да си взема поръчката?

Имаш на разположение 10 работни дни след уведомлението от наша страна, за да вземеш поръчката си. След изтичане на този срок, Студио Модерна България ЕООД не гарантира наличието на продукта. Трябва да предоставиш потвърждаващия поръчката имейл (онлайн или принтирана версия), за да те идентифицираме. Ще проверим товите данни и веднага ще ти дадем пакета.

Имаш ли допълнителни въпроси? Разгледай Често задавани въпроси ТУК.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83

Поради проблем с глобалната верига за доставки, е възможно Вашата поръчка
да бъде променена или забавена. Извиняваме се предварително!