Твоята количка е празна!

Опитай

Виж цените!

Виж цените! - До -75%

До -75%

 
[banner_timer]
 

YELLOW FRIDAY

YELLOW FRIDAY - 2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

2 екстра дни! Безплатна доставка за всички поръчки!

 
[banner_timer]
 

Джой Кухненска везна с купа

Временно няма наличност
Photo
Video

Висококачествен продукт 2в1 - везна и удобна мерителна купа. Измерва различни мерни единици - грам, милилитри, паунд и унции. С голям LED дисплей и лесни бутони за управление, ще се справи с всяка зададена задача. Изработен от неръждаема стомана, за дълготрайна употреба. Работи с 2 х AAA батерии. Максимална тежест 5 кг, обем 1,8 л.

Джой Кухненска везна с купа
59,90 лв.
56,91 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 83
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
Бърз преглед

Висококачествен продукт 2в1 - везна и удобна мерителна купа. Измерва различни мерни единици - грам, милилитри, паунд и унции. С голям LED дисплей и лесни бутони за управление, ще се справи с всяка зададена задача. Изработен от неръждаема стомана, за дълготрайна употреба. Работи с 2 х AAA батерии. Максимална тежест 5 кг, обем 1,8 л.

Виж повече
Детайли за продукта

Модерен дизайн и високо качество

Корпусът и мерителната купа са изработени от неръждаема стомана. Прецизните ѝ сензори осигуряват надеждни резултати всеки път. Капацитет до 5 кг. Измерва различни мерни единици – грам, милилитри, паунд и унции. Мерителната купа е с обем до 1,8 л. Везната работи с батерия.

Делимано Джой е продукт 2в1 - кухненска везна и купа

Делимано Джой кухненска везна с купа - кухненска везна за всяко домакинство. Продукт 2 в 1 – везна и удобна купа от неръждаема стомана, която може да се ползва и самостоятелно.

Кухненската везна Джой е с корпус от неръждаема стомана, което я прави лесна и удобна за почистване след употреба. Устойчива на драскотини и петна, няма да ръждяса и ще остане същата за дълъг период на употреба.

В комплекта е включена и мерителна купа от неръждаема стомана, с вместимост 1,8 л - която е идеална за ежедневни задачи. Ползваш като съд за мерене, съхранение или дори като съд за готвене.

Тази електронна везна има LCD дисплей със светлина, за по-ясна индикация на мерките по време на работа. Екранът е с размер 58x27 мм и ще информира потребителя, когато скалата е претоварена или са изтощени батериите. Работи с 2 х AAA батерии (не са включени в комплекта).

Везната има капацитет до 5 кг или 11 фунта. Изключително прецизният сензор за измерване дава възможност за точност до 1 г или 0,1 унция за обем.

Има бутони от всяка страна на дисплея - десният ще включи скалата и има функция TARE бутон. Вторият бутон отляво е опция (MODE) бутон, за да избереш между различни режими на измерване - тегло, обем вода и други.

Джой Кухненската везна има следните предимства:

  • Корпус от неръждаема стомана – основата на везната и включената измервателна купа са изработени от неръждаема стомана, което позволява лесно почистване, и предотвратяване на образуването на ръжда и петна.
  • Включена купа - идеална за измерване на съставките; ползва се заедно с везната или като самостоятелен продукт
  • Сензор за прецизност - позволява прецизно измерване с точност до 1 г или 0,1 унция
  • Голям капацитет - измерва до 5 кг или 11 фунта, точно за нуждите на домакинството; купата е 1,8 л вместимост - подходяща за всяка задача
  • LCD дисплей – удобен, с голям размер и със светлина, така че ясно индикира изписаните мерни единици
  • Компактен размер - с размери 21,5 х 21,5 х 13 см, той е достатъчно голям за всяка задача и достатъчно малък, за да се съхранява навсякъде без проблем
  • Различни режими - с едно натискане на бутон можеш да превключваш между тегло и обем на течности

Клиентско мнение 1 Оценка(и)

5

1 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

НАТАЛИЯ

www.delimano.bg

Отличен продукт
Много съм доволна! Точна и прецизна, удобна и функционална!

Артикул (и)

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83

Поради проблем с глобалната верига за доставки, е възможно Вашата поръчка
да бъде променена или забавена. Извиняваме се предварително!