Твоята количка е празна!

Опитай

Интенсо сет 6 части

Това е новата готварска серия на Делимано, която може да използваш върху всякакви котлони, включително индукционни. Външната страна на съдовете е от алуминий, вътрешното покритие е незалепващото Керамика Форте (не съдържа политетрафлуоретилен), за да готвиш здравословно. Комплектът включва: тиган за пържене 24 см, слоуп уок 26 см, стъклен капак 24 см, кръгла тава за печене 26 см, слоуп тиган за палачинки 25 см, плитка тенджера 24 см.

Интенсо сет 6 части
299,90 лв.
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 83
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Това е новата готварска серия на Делимано, която може да използваш върху всякакви котлони, включително индукционни. Външната страна на съдовете е от алуминий, вътрешното покритие е незалепващото Керамика Форте (не съдържа политетрафлуоретилен), за да готвиш здравословно. Комплектът включва: тиган за пържене 24 см, слоуп уок 26 см, стъклен капак 24 см, кръгла тава за печене 26 см, слоуп тиган за палачинки 25 см, плитка тенджера 24 см.

Виж повече
Детайли за продукта

Представяме ти иновативните съдове за готвене на Делимано Керамика Интенсо

Съдовете от серията Делимано Керамика Интенсо могат да се използват върху всякакви котлони, включително индукционни.

Изработени са от висококачествени материали, с иновативно вътрешно покритие Керамика Форте, което е 3 пъти по-незалепващо и 50% по-устойчиво на издрасквания, както и два пъти по-дълготрайно от останалите покрития, предлагани днес на пазара. 

Серията включва най-необходимите съдове за готвене, включително 2 тигана с революционна слоуп форма

Делимано Керамика Интенсо Премиум Сет включва най-необходимите готварски съдове, за приготвяне на основно меню плюс десерт.

Включили сме два тигана с иновативна слоуп форма; лесно, само с приплъзване обръщаш палачинката за бързо приготвяне на вкусен десерт, а със слоуп уок тиган – готвиш традиционни и екзотични ястия.

Храни се здравословно, за да се радваш на добро здраве

Новото и подобрено вътрешно покритие Керамика Форте дава възможност да готвиш здравословно.

Използвай само капка олио, за да готвиш със съдовете, без да трупаш допълнителни калории и холестерол. Соковете, хранителните вещества и ароматът на готвената храна се запазват. Керамичното покритие е естествен материал, не съдържа перфлуороктанова киселина.   

Съвременен италиански дизайн в два елегантни цвята

Комплектът Делимано Керамика Интенсо е проектиран от италианския ни доставчик, за да замени серията Делимано Керамика Сюпрема. Съдовете са с модерен дизайн, с атрактивно съчетание на цветовете: черно, силиконово външно покритие и слонова кост от вътрешната страна.

С керамичното покритие готвиш по-бързо, спестявайки време и пари

Керамиката е идеален материал за бързо и здравословно готвене, защото осигурява професионално и бързо нагряване, за да готвиш, спестявайки ценно време и енергия.

Поднеси здравословни ястия с неустоим аромат

Вътрешното покритие Керамика Форте има специална характеристика: когато храната се поставя върху нагорещената повърхност, тя веднага леко се запича, като се запазват хранителните вещества, соковете и естествения й аромат.

Най-доброто керамично покритие на пазара днес

Новото покритие Керамика Форте не се надрасква, нащърбва или начупва.То е устойчиво на издрасквания и поява на петна – най-доброто на пазара в момента.

Избери здравословния начин на живот

Керамичното покритие е екологичен материал, не съдържа перфлуороктанова киселина, произведено е с грижа за природата (при ниска емисия на СО2).  

Почиства се лесно, може да използваш и съдомиялна

Керамичното покритие е поставено, използвайки сол-гел технология (то е впръскано, без да се използва лепило). Нанесеният слой е плътен и компактен, гладък, без никакви пори. Това означава, че храната няма да залепне към тигана, а почистването ще е много лесно.

Комбинация от висококачествени материали за най-успешни готварски резултати

Всичките тенджери и тигани от серията Делимано Керамика Интенсо са произведени от висококачествени материали: алуминиева основа, външно, черно, силиконово, емайлово покритие и вътрешно покритие Керамика Форте с цвят слонова кост.

Включена 2 години гаранция

Продуктите с Делимано Керамика Форте са изключително дълготрайни; ще ги използваш много години, без да правиш компромис с качеството. 

Комплектът е подходящ за:

  • хора, търсещи комплект с най-често използваните готварски съдове
  • хора, искащи да инвестират в иновативни и енергоспестяващи решения в кухнята
  • хора, за които е важен здравословния начин на живот, с грижа за природата
  • всеки, който държи на здравословно приготвени ястия
  • всеки, който иска да следи какво количество мазнини консумира
  • заети хора с натоварен график, които нямат много време за готвене
Техническа информация
Безопасно за миене в съдомиялна машина Да
Вътрешни материали Керамика Форте
Основен материал алуминий
Размери много части
Сензор за топлина Да
Тегло 5.2 кг
Тип печка газ, индукционен, керамична
Топлоустойчивост 450°C
Удължена гаранция 2 години

Клиентско мнение 1 Оценка(и)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Vikreadrync

www.delimano.bg

15.06.2017

электромонтажные работы прайс лист 2017
Подключение электричества под ключ к частному дому, зданию довольно сложная процедура и выполнение ее необходимо поручать только профессионалам.

Электромонтажная компания «Центр Энергетических Решений и Инноваций» надежная универсальная энергетическая организация имеет большой опыт решения сложнейших задач присоединения к электросетям жилых домов и коммерческих объектов а так же <a href="http://center-energo.com/articles/rastsenki_tsenyi_na_elektromontajnyie_rabotyi_2016">цены на электромонтажные работы расценки на электромонтаж</a> .

Специалисты компании осуществят получение ТУ, проектирование электроснабжения, электромонтажные работы и технологическое подключение к электрическим сетям с гарантией в кратчайшие сроки.

Артикул (и)

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83