Твоята количка е празна!

Опитай

Създаваме брандове,

които се превръщат в

любими за много хора

Нашата история

Всичко започна през 1992 г. в Словения. Тогава бяхме компания за директен маркетинг, разположена в Словения с един-единствен бранд - Космодиск, предлагащ ефективни решения за болки в гърба. Бяхме малък екип, но нетърпеливи да сътворим нещо добро.

Откакто продадохме първите си продукти, преди 3 десетилетия, използвайки директен маркетинг и реклами, Студио Модерна постепенно се превърна в международна компания и водещ омниканален търговец на дребно, в Централна и Източна Европа, представена в 19 държави, с общ брой от 160 милиона потенциални клиенти.

Днес при нас работят над 5000 души и оттогава нашата мисия не се е променила - искаме да помагаме на нашите клиенти да променят живота си към по-добро.

В продължение на 30 години, Студио Модерна трансформира идеите си в иновативни продукти, имащи за цел да помагат на хората да постигнат по-щастлив, по-чист, по-активен и по-здравословен живот. Нашите брандове се фокусират върху превръщането на дома в спокоен пристан и убежище за нашите клиенти, като се грижим за поддръжката на всички области на домашния живот - готвене, сън, почистване, тренировка, красота, уелнес и др.

Ние предлагаме нашите продукти онлайн, в собствените си магазини, чрез DRTV, телемаркетинг, каталози и чрез нашите партньори. Нашата цел е да направим пазаруването възможно най-удобно за клиентите си.

Нашите брандове достигат до

160 милиона потенциални клиенти

Ние присъстваме в

19 държави в Централна и Източна Европа

Ние управляваме

120+ уеб магазина, 500+ целеви страници

и присъстваме активно в

100+ FB страници и IG профили

350 000+ души посещават нашите уебсайтове всеки ден

Излъчваме

70+ часа DRTV реклами на ден на 130+ телевизионни канала

Ние разпространяваме

8 милиона + каталога и 90 милиона + текстови съобщения годишно.

Нашите продукти се предлагат в

330+ собствени търговски обекта на дребно и при над 350+ партньора.

Ние разполагаме с

37 местни центъра за обслужване на клиенти с 3000 добре обучени агенти.

Нашите брандове

Нашите брандове се докосват до милиони хора, опитвайки се да улеснят и подобрят ежедневието им.

Всеки бранд се грижи за различна област от живота - сън, готвене, почистване, тренировка, красота, уелнес и др. Всички те заедно помагат на семействата и на всеки човек поотделно да се наслаждава на живота си у дома.

 

ДОРМЕО - от 2002г

ДОРМЕО ® е бранд, разработващ експертни решения, имащи за цел да създадат хармонична среда за сън, с всеки продукт, който предлагаме. Нашата история започна през 2002 г. с един матрак от пяна.

Днес марката ДОРМЕО ® предлага набор от висококачествени продукти за ежедневието и съня: матраци, топ матраци, възглавници, завивки, спални комплекти, аксесоари за всекидневната и за банята, като осигурява експертни решения в областта на съня, с повече от 300 продукта в портфолиото си. Марката ДОРМЕО ® се стреми да осигури пълноценен сън на повече от 12 милиона души в Европа и присъства в 40 страни по света.

Ние се стремим да предлагаме най-доброто качество и затова тестваме нашите продукти в независими институти и лаборатории, утвърдили се като лидери в своята област, в световен мащаб. Иновативните технологии и качествените материали, използвани в продуктите ДОРМЕО ®, осигуряват оптимален комфорт и здравословен сън.

Виж продуктите на Дормео тук

Къде започва майсторското готвене

ДЕЛИМАНО - от 2010г

ДЕЛИМАНО ® е един от най-разпознаваемите брандове кухненски съдове на пазара в 21 държави и една от най-бързо развиващите се марки на Студио Модерна, с повече от 7,3 милиона доволни потребители, които го доказват. Работим усилено, за да предоставим на нашите клиенти най-качествените материали, иновативни решения, отличаващи се характеристики и модерен дизайн.

Марката ДЕЛИМАНО ® предлага иновативна гама от висококачествени кухненски съдове, предназначени да осигуряват здравословни, вкусни и забавни кулинарни преживявания. Ние насърчаваме страстта към готвене и забавление в кухнята. Брандът ДЕЛИМАНО® вдъхновява и стимулира креативността, като превръща всеки момент, прекаран в кухнята, в празник. ДЕЛИМАНО ® предлага малки кухненски уреди, съдове за готвене, прибори и аксесоари.

Виж продуктите на Делимано тук

 

РОВУС- от 2005г

Марката РОВУС ® предлага иновативни, ефективни и лесни за приложение решения, които помагат да поддържате дома си, подреден и чист. РОВУС® подобрява качеството на живот, като превръща дома Ви в приятна, естетична, спокойна и по-здравословна среда.

Портфолиото на РОВУС® включва продукти за почистване и грижа за дома и облеклото, които съчетават функционалност, удобство за потребителя и най-доброто съотношение между цена и качество.

Продуктите на РОВУС® почистват със силата на чистата вода, пара или естествени, но ефективни съставки, като по този начин осигуряват екологични решения за поддръжка на дома. Иновативната РОВУС® Нано серия отбелязва нова еволюционна стъпка в сферата на почистването, гарантираща оптимална ефективност, с грижа за нашата планета.

Преди да бъдат предлагани на клиентите, продуктите на РОВУС® се тестват от независими компании за контрол на качеството (като SGS, SIQI) и винаги се проверяват за съответствие със световните нормативни наредби.

Виж продуктите на Ровус тук

Просто Жизненост

УОКМАКС - от 2010г

Комфорт във всяка една стъпка. Марката УОКМАКС ® предлага иновативни и удобни, но същевременно достъпни решения за обувки и облекло. Нашата мисия е да предоставим на клиентите си функционалност, изключителен комфорт и страхотен стил с всеки чифт обувки УОКМАКС®. Брандът УОКМАКС ® внася енергия в ежедневието на хората и ги вдъхновява да се движат.

Независимо от повода или сезона, УОКМАКС® предлага всичко необходимо - от зимни ботуши до джапанки, разработени с идеята да осигуряват деликатна и адекватна опора за краката, докато са в движение. При производството на обувките, марката УОКМАКС ® съчетава най-качествените материали с най-новите технологии, за да гарантира, че нашите клиенти получават максимално добра грижа за краката си.

Виж продуктите на Уокмакс тук

 

УЕЛНЕО - от 2010г

Брандът УЕЛНЕО® се стреми да предоставя възможности за укрепване на здравето и благосъстоянието на хората, независимо от възрастта и начина им на живот. Той предлага достъпни, удобни и надеждни продукти за уелнес, красота и здраве, внедрявайки в изработката им съвременни технологии.

Всеки от нашите продукти е предназначен да помага при специфичен проблем: облекчаване на болката, намаляване на теглото, оформяне на тялото, осигуряване на релакс, козметика и грижа за кожата. С УЕЛНЕО®, Вие поемате контрола върху собственото си благосъстояние.

Продуктите на УЕЛНЕО® са разработени от най-добрите експерти и научни специалисти, тествани са от изследователски институти и лаборатории. Всяко твърдение е научно доказано и съдържа удостоверение, издадено от сертифицирани организации и органи. Избирайки марката УЕЛНЕО®, Вие се доверявате на утвърдено и доказано качество.

Продуктите на УЕЛНЕО® са достъпни и лесни за употреба, в комфорта на Вашия дом.

Виж продуктите на Уелнео тук

ТВ шопинг

ТОП ШОП - от 1996г

Брандът ТОП ШОП ® предлага иновативни продукти от различни категории. Неговата мисия е да улесни ежедневните рутинни задачи, като предлага креативни, но същевременно лесни за приложение, продукти и решения.

Виж продуктите на Топ Шоп тук

Твоят гръб ще ти бъде благодарен!

КОСМОДИСК - от 1992г

КОСМОДИСК® предлага безопасни, ефективни и лесни решения за страдащи от болки в гърба, с над 25-годишно присъствие на пазара и повече от 3 милиона доволни потребители.

КОСМОДИСК ® беше първата ни марка, с която започна нашата история и сложи началото на мисията ни - да помагаме на нашите клиенти, да променят живота си към по-добро.

Ние вярваме…

…че всеки човек заслужава да живее достойно. Вярваме, че всяко дете заслужава да има ваканция и всяка вечер с какво да се нахрани…

…вярваме, че природата е нашият най-добър приятел и най-голямото ни богатство. Вярваме в доброто у човека…

Затова влагаме толкова усилия и ресурси, за да създадем един, по-добър свят.

Социална отговорност

Ние, в Студио Модерна разбираме, че сме част от общност. Затова сме длъжни да подадем ръка на гладни деца, самотни възрастни хора, проблемни семейства, жертви на природни катастрофи….Ние се ангажираме с различни хуманитарни събития, с цел да помогнем на най-уязвимите и лишени от всякакви привилегии социални групи.

Като, работодател, ние вярваме в солидни принципи, здравословна среда за работа и мениджмънт, който развива потенциала, способностите и волята на всеки служител.

Екологична отговорност-намаляване на вредното влияние върху околната среда

Природните богатства на земята не са неизчерпаеми. Всеки трябва да е наясно с този факт и ние от Студио Модерна обръщаме специално внимание на това. Знаем, че това, което правим е една малка стъпка, но също така вярваме, че всяка стъпка има значение.

Работим усърдно, за да открием по-добри и по-издръжливи материали за производството на Дормео и Делимано. Инвестирали сме в сгъваемото колело Биг Фиш – начин за придвижване с грижа за природата. Винаги сме насреща, когато обществото се нуждае от нашето съдействие. И не на последно място, еко начинът на живот е добре приет също и в нашите офиси.

Демонстрираме загриженост за околната среда чрез нашите продукти

 • Рециклиращи се материали

  Всеки продукт на Дормео е направен от напълно рециклиращи се материали. Когато доставяме новия ти матрак, ние имаме пълната грижа да отнесем стария.

 • Керамика® екологичен материал на твоята печка

  Керамичните съдове на Делимано са направени от глина – естествен материал, полезен както за теб, така и за нашата планета.

С грижа за природата и в нашите офиси

 • Сортиране на отпадъците

  Това е много важно за ежедневната ни работа. Почти всички отпадъци от нашия офис се рециклират. Преустановихме използването на чаши за кафе за еднократна употреба.

 • Филтрирана вода от чешмата

  Окуражаваме нашите служители да пият вода от чешмата, затова сме инсталирали филтри, за да сме сигурни, че водата ще има по-хубав вкус. Не одобряваме използването на диспенсъри за вода.

 • Енергийно ефективни

  В нашите офиси, всяко бюро има енергийно спестяващо осветяване със сензори, които определят количестото светлина през деня.

 • Еко подаръци

  Ние искаме да предадем нашия ентусиазъм относно опазването на природата, особено на децата. Коледните ни подаръци могат да се рециклират и са направени от естествени материали.

Това сме ние

Към уважаемия потребител,
Това е нашата история. За това какво правим, какво ни подтиква да вървим напред, нашите желание и мотиви да помагаме на обществото. Нищо от това нямаше да се случва, ако не бяхте вие. Вие сте причината, поради която всяка сутрин ставаме от леглото и сме ви благодарни за това.

Благодарим ти, че си част от нашата история. Искрено се надяваме, че можем да изберем и да ти предложим едни от най-качествените продукти.

От екипа на Студио Модерна

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83

Поради проблем с глобалната верига за доставки, е възможно Вашата поръчка
да бъде променена или забавена. Извиняваме се предварително!