Твоята количка е празна!

Опитай

Добре дошли в най-хубавата кухня в света:

Твоята кухня

Радвай се на живота с уникална кухня вкъщи - с Делимано!

Обичаш ли всичко, свързано с храната? Обичаш ли нейния аромат, цвят, вкус и най-вече - да я приготвяш? Ние, в Делимано, споделяме твоя ентусиазъм. За нас, храната е празник на живота, тя е магията в кухнята, която кара фантазията ни да отиде на неподозирани места, където всичко е възможно. И ние вярваме, че твоята кухня е мястото, където се приготвя най-хубавата храна на света. Всяка рецепта, която Баба е приготвяла със страст и, естествено - с любов, е много по-добра, от което и да е ястие в изискан ресторант.

Какво е общото между нас? - Страстта за готвене

В Делимано разбираме неустоимата страст за готвене и за това влагаме цялото си старание, за да ти предложим всичко, което искаш и от което имаш нужда, за да можеш да приготвяш вкусни ястия всеки ден или специалитети за празничните поводи.
 
Това е нашата история.

баба и внучка

Как започна всичко

продукт

2010 година

Нашата история започна през 2010 година, когато се появихме с идеята да произведем висококачествени съдове за готвене на здравословна храна, произведени от естествени материали.

В началото нашата идея бе да произведем богата гама от керамични съдове за готвене, но в последствие, с много ентусиазъм и любов, събрахме клиентските съвети и предпочитания и започнахме да разработваме и много други страхотни продукти за кухнята и трапезарията.

Днес предлагаме повече от 100 различни продукта. И още предстоят.

Делимано днес

Днес, Делимано остава съсредоточено върху теб, твоите желания и непреодолимата ти страст за готвене.

Нашата цел е да бъдем предпочитаната марка продукти за кухнята в Европа. И да ти предложим продукти с добър дизайн, по последна технология, иновативни и креативни, предназначени да осигурят здравословно и вкусно кулинарно преживяване.

Или да го кажем накратко: Ние сме тук, за да ти предложим най-добрите продукти за активен и здравословен живот.

И като заявяваме това, наистина стоим зад него.

сет

Делимано: Иноватор, поставящ тенденции

Приготвянето на ежедневната храна се промени значително през последното десетилетие - докато живота на хората става все по-натоварен, удобството е цар. Какво е решението на този проблем? Технологията, разбира се.

И ние в Делимано не пестим усилия, когато става въпрос за разработване на нови идеи и иновативни съдове за готвене, внасящи повече удобство в ежедневието.

Нашите експерти в областта на технологиите за готвене предоставят революционни решения с атрактивен дизайн при съдовете ни за готвене, което ги прави уникални и неповторими.

мъж в кухня

Технологията Делимано: Уникално решение за готвене

Технологията Делимано е нашето изобретение, създадено да усъвършенства начина, по който готвим, за да предоставим на нашите клиенти изживяването на напълно комфортно и здравословно готвене.

С технологията храната може да се приготви само с капка мазнина, при това по-бързо от обикновенните методи.

Технология, уникална по рода си, просто трябва да я опитате, за да се уверите сами.

ПРОВЕРЕТЕ ТУК

продукт2

Малки електроуреди Делимано – Ние намираме решение на всеки проблем в кухнята

Знаем, че всеки готвач обича много своите кухненски уреди. Точно за това ние инвестираме допълнително, за да разработим страхотни уреди, които ще намериш полезни, както за ежедневна употреба, така и за по специални случаи.

Решени сме да създадем голяма гама от продукти, сред които ще можеш да намериш абсолютно всеки страхотен уред, от който имаш нужда.

РАЗГЛЕДАЙ НАШАТА ГАМА ОТ ДОМАКИНСКИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ, ТУК

продукт3

Всичко, което ти е нужно за приготвяне, складиране, сервиране и аранжиране на храна със страхотен вкус - Делимано предлага всичко това, а сега - и в красиви цветове!

Никога няма достатъчно екстри в кухнята. Красива зелена дъска за рязане от бамбук, атрактивна покривка за маса или тиган за палачинки – с нашите продукти, кухнята ти никога няма да бъде скучна или обикновена.

С богатата гама от цветни кухненски съдове в шкафа ти, ще броиш минутите, докато трябва да приготвиш следващата закуска, обяд или вечеря.

С Делимано, готвенето е празник!

продукти2

Влез в света на Забавното Готвене

Ние в Делимано даваме всичко за хубавото готвене. Обичаме да споделяме готварски вдъхновения, рецепти, идеи за сервиране (и естествено - за хапване) ... но повече от всичко, ние се фокусираме върху създаването на решения, които носят радост във всички аспекти на готвенето.

След успешния ни старт и развитие, ние сме горди, че можем да предложим богата гама от кухненски продукти за теб:

  • За приготвяне
  • За готвене
  • За сервиране

Разгледай тук нашите продукти:

Ето това е нашата история

Посети някой от нашите магазини - можеш да си сигурен, че ще бъдеш топло посрещнат. А когато ти се обади нашият приятелски екип, ще получиш добър съвет и отлично обслужване - екипът ни за обслужване на клиенти знае продуктите от А до Я!

Очакваме с нетърпение да те посрещнем скоро!

Екип Делимано

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83

Поради проблем с глобалната верига за доставки, е възможно Вашата поръчка
да бъде променена или забавена. Извиняваме се предварително!