Твоята количка е празна!

Опитай

Не се страхувай, пазарувай!

Не се страхувай, пазарувай! - Само до 02.11. поръчай любими продукти с отстъпки до -70%!

Само до 02.11. поръчай любими продукти с отстъпки до -70%!

 
 
[banner_timer]
 

Нутрибулет екстрактор острие

Екстрактор острието на Нутрибулет смила и пулверизира стъблата, семките и кожите на съставките, извличайки всички ценни вещества от храната, които иначе би изхвърлил в кофата за боклук.

Нутрибулет екстрактор острие
14,90 лв.
14,16 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 83
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Екстрактор острието на Нутрибулет смила и пулверизира стъблата, семките и кожите на съставките, извличайки всички ценни вещества от храната, които иначе би изхвърлил в кофата за боклук.

Виж повече
Детайли за продукта

Екстрактор острие, смилащо стъблата, семките и кожите на съставките - за да стигне до всички ценни вещества

Уникалният дизайн на иновативното острие, в комбинация с циклонното действие, генерира достатъчна сила, за да раздроби твърдите семена, стъбла и кори и извлече всички хранителни вещества. Острието е направено от неръждаема стомана и не се нуждае от заточване.

Нутрибулет е невероятен хранителен екстрактор благодарение на своето Екстрактор острие за извличане на полезните хранителни вещества.

Най-сигурният метод да се снабдим с всички полезни хранителни вещества, от които се нуждаем, е чрез извличането им от здравословните храни. Когато плодовете, зеленчуците и ядките са смлени до консистенция, най-лесна за консумация, храносмилателната система абсорбира възможно най-много хранителни вещества от тях.

Нутрибулет и неговото Екстрактор острие правят точно това!

Екстрактор острието на Нутрибуелт има силата да открие всички скрити хранителни вещества в продуктите, които консумираме. Много от най-важните елементи в храната ни не могат да бъдат извлечени, когато приемаме храната си пасирана, дъвчейки я или пиейки сок. За да стигнем до супер хранителните вещества – фитохимикалите в семената, кожите и стъблата на плодовете, зеленчуците и ядките, с които се храним, те трябва да са напълно раздробени. Когато това стане, ние приемаме много повече хранителни вещества, отколкото обикновено.

С Нутрибулет всеки ден ще се наслаждавате на питие - витаминна бомба, с което ще си набавяте всички полезни хранителни вещества, които обикновено само преминават през тялото ви, без никакво влияние. Неговото иновативно Екстрактор острие за раздробяване на продуктите и патентованата циклонна технология за извличане на всички хранителни вещества от любимите ни храни, дори от семената, кожите и стъблата ти гарантират здравословен начин на живот.

Техническа информация
Тегло 0.19 кг

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83