Твоята количка е празна!

Опитай

Червен петък

Спести пари за черни дни. Не излизай на червено. Влез в Червения петък!

-58%
 
[banner_timer]
 

С аромат на Коледа

Страхотни подаръци с до -43%

 
[banner_timer]
 

Възглавница Мемосан 3 нива

Анатомична 3-слойна възглавница, направена от мемори пяна, идеална за всички пози на сън. Височината и твърдостта мога да се регулират. Осигурява свежа и проветрива повърхност. Калъфката е направена от 100% памук и се пере при 60℃, температура, която убива акарите. Размер: 30x50 см.

Възглавница Мемосан 3 нива
79,90 лв.
39,90 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 83
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Техническа информация
Бърз преглед

Анатомична 3-слойна възглавница, направена от мемори пяна, идеална за всички пози на сън. Височината и твърдостта мога да се регулират. Осигурява свежа и проветрива повърхност. Калъфката е направена от 100% памук и се пере при 60℃, температура, която убива акарите. Размер: 30x50 см.

Виж повече
Детайли за продукта

Анатомично излята възглавница, която пасва идеално на извивките на главата и врата

С трите си нива тази възглавница идеално откликва на индивидуалните нужди и осигурява максимална опора и комфорт. Ядрото се състои от 2 слоя вискоеластична мемори пяна и 1 слой Екосел пяна. Горният слой от вискоеластична мемори пяна е анатомично излят.

Регулираш височината и твърдостта на възглавницата според предпочитанията си

Може да отнемаш или добавяш по свое желание слой от възглавницата, за да регулираш височината ѝ. А за да регулираш твърдостта - размести слоевете, в зависимост от това дали обичаш да спиш на по-твърдо или по-меко!

Всеки от трите слоя е с индивидуално покритие, за да се предпазва при регулиране на височината и при пране на калъфката. Пластовете от мемори пяна се оформят, за да паснат на формата на главата и врата за максимален комфорт и осигуряват допълнителна опора, гарантирайки правилна позиция на тялото по време на сън.

Защо Мемосан анатомична 3-слойна възглавница е идеалната възглавница за теб?

Добрата възглавница:

 • поддържа гръбнака в естествена позиция,
 • подходяща е за позата в която спиш,
 • височината ѝ отговаря на твоята;

Мемосан анатомична 3-слойна възглавница е ТВОЯТА възглавница, защото благодарение на функциите за регулиране на твърдост и височина, тя може да бъде по-твърда или мека, висока или ниска. Освен това, благодарение на анатомичната си форма, тя перфектно поддържа гръбнака!

Калъфката на възглавницата се маха и пере

Покритието на възглавницата е от 100% памук! Отстрани калъфката е изработена от 3D мрежа, която поддържа циркулацията на въздуха и запазва възглавницата суха и свежа. Трите слоя на ядрото са вертикално перфорирани, което също спомага за т.нар. „дишане” на възглавницата и осигуряване на свежест и суха среда за сън. Калъфката огражда слоевете стабилно и да ги държи неподвижни. Дори и да махнеш един от слоевете, покритието със закопчалките пасва идеално и няма да бъде хлабаво и подвижно.

Наспи се добре с Дормео!

Трислойната възглавница Дормео осигурява опора на гръбнака в естествената му позиция. Тъй като е с мемори пяна, възглавница Мемосан реагира на топлината на тялото и се оформя според специфичните му линии. Тя е мека, но достатъчно стабилна, за да осигури опора и да намали напрежението и болките във врата. Ядрото на възглавницата се състои от три слоя, които дават възможността да решиш дали искаш по-твърда или по-мека основа за главата и врата при различна височина. Можеш да регулираш твърдостта и височината на възглавницата, като разменяш или махаш долните два слоя.

Горният слой на възглавницата осигурява оптимална опора за главата и врата във всяка поза със или без долните слоеве на възглавницата. Мрежестата 3D материя на страните осигурява оптимален поток на въздуха.

Предимства

 • сам регулираш височината - отнемаш или добавяш слой по свое желание;
 • сам регулираш твърдостта като разместваш слоевете, в зависимост от предпочитанията си - да спиш на по-твърдо или по-меко;
 • 1 слой от ЕКОСЕЛ пяна за оптимална опора
 • 2 слоя от МЕМОРИ ПЯНА, напълно се адаптира към натиска и реагира на температурата;
 • анатомичната форма поддържа гръбнака в естествената му позиция;
 • антиалергична - калъфка с 3D борд, поддържа циркулацията на въздуха и запазва възглавницата суха и свежа;
 • калъфката може да се маха и пере в пералня при 60 °C

Състав и размери

 • Размер: 30х50 см
 • 3 слоя: 1 слой от ЕКОСЕЛ пяна за оптимална опора и 2 слоя от МЕМОРИ ПЯНА, която напълно се адаптира към натиска и реагира на температурата;
 • Височина на възглавницата: ниска част - 9 см, висока част - 12 см

Калъфка:

 • пране в пералня при 60 °C (*Пере се само калъфката на възглавницата. Вътрешността на възглавницата трябва да се извади.)
 • покритие горната и долната част: 100% памук
 • пълнеж на покритието: Уелслийп микрофибри - 100 гр
 • материя на страните: мрежеста 3D материя
 • Свиване (само за покритието): 2-3%
Техническа информация
Линия Dormeo Виталити
Покритие Cover fabric: 100% cotton; Cover filling: 100% polyester (Wellsleep® advanced micro fibres), cca. 100 gsm; Cover sides fabric: 100% polyester (AirX System); Inner cover: 100% polyester
Програма Dormeo спане
Размери 30x50x11.5/9.5 cm
Форма на възглавница анатомичен
Ядро Top and bottom layer: viscoelastic polyurethane foam (memory foam); Middle layer: PU foam (Ecocell®)
миеща се Пери при 60 °C

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star