Твоята количка е празна!

Опитай

Дигитален нагревател за вода Про

Изящен и елегантен, дигиталният нагревател Делимано представлява система за подгряване на водата, която ти осигурява топла вода за секунди – пестиш време, енергия и вода. Той комбинира смесител и нагревател в едно, без необходимост от бойлер и централно отопление. С дигитален дисплей, който изписва точните градуси на водата.

Дигитален нагревател за вода Про
139,90 лв.
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 83
Очаквана доставка: 5-14 работни дни
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Техническа информация
Бърз преглед

Изящен и елегантен, дигиталният нагревател Делимано представлява система за подгряване на водата, която ти осигурява топла вода за секунди – пестиш време, енергия и вода. Той комбинира смесител и нагревател в едно, без необходимост от бойлер и централно отопление. С дигитален дисплей, който изписва точните градуси на водата.

Виж повече
Детайли за продукта

Имаш топла вода за секунди

Помисли колко често имаш нужда от топла вода. Когато го направиш, ще разбереш колко много ще използваш дигиталния нагревател Делимано Про. Той е наистина незаменим в кухнята и не само. Можеш да го използваш в гаража, на вилата, за ваканциите, прекарани в караваната. Той ще те спаси винаги, когато топлата вода спре неочаквано.

Новият нагревател Делимано Про притежава SGS-CEBEC сертификат, който гарантира спазване на най-високите международни стандарти за качество и безопасност. Продуктът е тестван и одобрен от SGS - водещата световна компания за тестване и сертифициране на продукти. Марката SGS-CEBEC удостоверява спазването на най-високите международни стандарти за безопасност и качество, като в същото време проверява качеството на производствените процеси. Марката CEBEC е високо оценена не само от потребителите, които имат отношение към безопасността на продуктите, но също така е високо ценена от монтажници и промишлени потребители, които искат да бъдат сигурни в пълното съответствие на продукта с Европейските стандарти.

Упътване за нагревателя може да свалиш ТУК

Само го монтирай, включи в контакта и топлата вода ще потече!

Топла вода за секунди

С дигиталния нагревател на Делимано ще имаш топла вода за секунди, която можеш да ползваш веднага. Забрави за дългото чакане да се сгрее водата, не се притеснявай и че ще е застояла!

Лесно и умно решение за места без централна отоплителна система

До 60°С топла вода

До 60°С топла вода 

Дигиталният нагревател за вода затопля водата до 60°С само с едно завъртане на дръжката. На дигиталния монитор виждаш точните градуси на водата, можеш и да регулираш температурата с регулатора.

Ако искаш студена вода, просто завърти дръжката в обратната посока.

Лесен и удобен за употреба.

Лесен и удобен за употреба

Дигитален монитор

Дигиталният монитор изписва точните градуси, до които водата е загряла и няма опасност да се изгориш. Виждаш на дисплея температурата, без да пробваш с ръка дали водата е загряла!

Директно задаване на температурата - в зависимост от нуждите, директно се наглася желаната температура - за чай е необходима гореща вода, за миене по-хладка.

Дигитален монитор

Топла вода - винаги, когато поискаш

Ако трябва да използваш топла вода от бойлер, ще я чакаш да се загрее с часове.

С дигиталния нагревател на Делимано имаш топла вода за секунди - винаги прясна - за кафе, чай или супа.

Освен това хоризонталния нагревател на Делимано спестява вода - при бойлерите има загуба на много вода, колкото е по-дълга тръбата – толкова по-голяма е загубата. С Делимано нагревател водата се загрява директно от чешмата, без загуби по тръбите.

Топла вода за секунди

Използвай го в кухнята, банята, гаража, лятната кухня ...

С дигиталния нагревател на Делимано имаш топла вода за секунди.

 • Приложим е в кухнята или банята, в гаража, в мазето, в сервизни помещения, на вилата, в къщата на село, а защо не и на няколко места.
 • На мига имаш топла вода за супи, чай или кафе - по-бързо и по-евтино.

Спестяваш електричество – сметките за ток намаляват, по-малко потребление на електричество. С дигиталния нагревател не се загрява излишно количество вода, а само колкото е необходимо.

С нагревателя пестиш електричество

Да спестя от сметките за ток и вода – това беше най-важно за мен. И да имам свободно място в кабинета.

Йелена Балагович

Не очаквах, че е възможно да спестя пари с него. Мислех най-вече как да реша проблема с топлата вода. Но решавайки този проблем, ние започнахме да спестяваме пари. Друго преимущество. Доста добре. Като събереш всички разходи по електричество, студена вода, топла вода – само от кухнята спестяваме по 15-20 евро на месец.

Дариус Кайраитис

Доволни клиенти

Стилен и практичен аксесоар за всяка модерна кухня

За да използваш нагревателя за вода на Делимано Про, не е нужно да имаш бойлери или централна отоплителна система. Нагревателят пасва идеално на всяка модерна кухня. С него лесно може да регулираш температурата на водата.

Стилен и практичен в кухнята

Умно и практично решение, което спестява време, енергия, пари и вода

Забрави за досадното чакане водата да се сгрее. С Делимано дигитален нагревател за вода разполагаш с топла вода, винаги когато ти потрябва - буквално за секунди. Нагревателят за вода Делимано загрява водата директно, още докато преминава през него.

С елегантен дисплей

Умно решение, с което пестиш вода, енергия и време!

 • Пести вода

  Пести вода

  Обикновените нагреватели за вода (поточни бойлери) хабят много вода по тръбите, докато загряват. Дигиталният нагревател за вода на Делимано загрява водата директно, още докато преминава през него. Така нищо не се губи по тръбите.

 • Пести енергия

  Пести енергия

  Дигиталният нагревател за вода на Делимано работи по специален начин, като загрява само толкова вода, колкото е необходимо и не губи енергия и вода по тръбите.

 • Пести време и пари

  Пести време и пари

  Получаваш топла вода за секунди и пестиш много време и пари. Без чакане водата да загрее.

За всеки, който:

 • няма топла вода
 • не иска вече да изпитва неудобството да му спрат топлата вода изненадващо
 • търси удобно решение за дългите ваканции на вилата или в караваната
 • обича да готви навън в градината
 • За кухнята
 • За работилницата
 • За вилата
 • За караваната

Технически характеристики

 • Материал: пластмаса, метал
 • Волтаж: 220-240V/50 Hz
 • Мощност: 3.3KW
 • Налягане по време на работ : 0,4 - 6 bars/0,04 - 0,6 Mp
 • Височина (от мивката до края): 36 см
 • Ширина (на тялото): 15 см
 • Воден капацитет: 1.5 – 2 литра/минута
 • Защита от влажност/ степен на водоустойчивост: IPX4
 • Диаметър на водния кран: 30 мм
 • Диаметър вътрешен отвор: (mm2): >/= 20
Делимано нагревател за вода Про
Техническа информация
Материал метал, пластмаса

Клиентско мнение 1 Оценка(и)

5

1 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Д. Димитрова

www.delimano.bg

Препоръчам, страхотен нагревател
Има топла вода за секунди. Също бях много скептично настроена към нагревателя. Ползвам го близо 2 години. Много съм доволна.

Артикул (и)

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 83

&bsp;За презентация на живо, кликни тук