Твоята количка е празна!

Опитай
 • Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

Здравословно хранене

 • 7 стъпки за ефективна следпразнична детоксикация

  7 стъпки за ефективна следпразнична детоксикация

  Празничният сезон приключи и навярно се чувстваш ужасно зле и то не само защото трябва да се върнеш на работа, а и защото си прекалил с яденето по празниците и си тренирал твърде малко. Не се притеснявай: нуждаеш се само от малко детоксикация и скоро ще се почувстваш освежен и изпълнен с енергия!

 • 4 прекрасни новогодишни предястия, които да изпечеш като мини мъфини

  4 прекрасни новогодишни предястия, които да изпечеш като мини мъфини

  Тази година Новогодишното парти е у вас? Или си поканил само няколко приятели и членове на семейството? За каквото и да става дума, със сигурност ти се иска да ги впечатлиш с готварските си умения, а не можеш да губиш много време в кухнята. За теб сме приготвили четири страхотни рецепти за аперитиви, които да изпечеш в тава за мини мъфини! 

 • 10 храни, които са с по-хубав вкус, когато са настъргани

  10 храни, които са с по-хубав вкус, когато са настъргани

  Настъргването на храната вероятно не е най-любимата ти кухненска дейност: може да отнеме доста време, а пръстите ти да се наранят, ако не внимаваш. Но понякога си заслужава, защото настъргани някои храни са просто по-вкусни. Искаш ли оригинални идеи какво да си приготвиш с настърганата храна? 

 • Забрави ли да подготвиш тялото си за лятото?

  Забрави ли да подготвиш тялото си за лятото?

  Всички сме го изпитвали: януари си взел решението си да отслабнеш през Новата година, преди началото на летния сезон. Изведнъж, в следващия момент, лятото е тук, а ти все още не си успял да посетиш фитнеса или да започнеш диета.

 • 5 идеи за най-вкусните салати през горещите летни дни

  5 идеи за най-вкусните салати през горещите летни дни

  Нямаш голям апетит през летните жеги? Разбираемо е: но проблемът е, че ако не ядеш през деня, вечер огладняваш много и унищожаваш всичко, което ти се изпречи на пътя. 

 • 6 лесни и вкусни закуски за дълъг път

  6 лесни и вкусни закуски за дълъг път

  Предстои ти пътуване към мечтаната лятна дестинация? Какво по-хубаво от това? Но помисли ли какво ще хапваш, докато пътуваш? Предлагаме ти 6 лесни за приготвяне и много вкусни закуски, които да си приготвиш вкъщи и да вземеш с теб, докато пътуваш на дълъг път!

 • 5 мита за органичната храна и ГМО

  5 мита за органичната храна и ГМО

  Добре ли се грижиш за здравето си? Когато отиваш на пазар, искаш ли да похарчиш няколко лева повече за храна, която е маркирана като органична и несъдържаща ГМО? Това ли е най-добрият възможен избор? За органичната храна се знае, че е по-здравословният избор, но действително ли е така?

 • 10 храни, които прочистват черния дроб

  10 храни, които прочистват черния дроб

  Всеки път, когато сме изложени на външно замърсяване или изберем да изядем нещо, което не е много здравословно (а това често се случва през почивния сезон), ние утежняваме положението на черния си дроб. Добре е да знаеш кои храни го прочистват.

 • 7 естествени храни, които потискат апетита

  7 естествени храни, които потискат апетита

  Времето е хубаво, температурите по-високи, полите по-къси – готова ли си да покажеш хубаво тяло тази пролет? Ето и нашите 7 потискащи апетита супер храни, с които това да стане бързо и лесно!

x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ