Твоята количка е празна!

Опитай

Ютайл Слоу Джусър

Бавната сокоизстисквачка на Делимано Ютайл Слоу Джусър ти предоставя най-здравословният начин да направиш сок!

Ютайл Слоу Джусър

Редовна цена: 269,90 лв.


Специална цена: 169,90 лв.

Обади ни се на: 02/80 843 83
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Бавната сокоизстисквачка на Делимано Ютайл Слоу Джусър ти предоставя най-здравословният начин да направиш сок!

Виж повече
Детайли за продукта

Подхрани тялото си естествено - с Делимано Слоу Джусър!

Делимано Слоу Джусър извлича максимума от плодовете и зеленчуците, запазвайки повече от органичните витамини и хранителните вещества в прясно изцедения сок. Резултатът е по-вкусно и по-здравословно питие, пълно снеобходимите витамини, които да те държат енергичен през деня.

Бавното изстискване на сока от плодовете и зеленчуците е процес, който ти позволява да консумираш повече плодове и зеленчуци в една чаша, отколкото би могъл да изядеш на едно ядене. Ниската скорост гарантира, че всички ценни вещества ще бъдат запазени в питието, предпазва от окисляване и позволява да съхраняваш сока до 72 часа, без той да се развали или загуби вкусовите си качества.

Системата с два етапа на обработка извлича максималното количество сок от плодове, зеленчуци и листни зеленчуци! Само една чаша е достатъчна, за да направиш разликата между купен от магазина сок и домашно приготвения със Слоу Джусъра.

Делимано Слоу Джусър има 2 изхода - тесният е предназначен за изстискване на сок, а другият, с малко по-широк излаз, е идеален за правене на хранителни шейкове или домашно приготвени бебешки пюрета. Няма нужда да изхвърляш остатъка от плодовете и зеленчуците! Те могат да бъдат използвани за здравословни енергийни шейкове - просто ги смеси с мед, ядки или семена и ги запечи във фурната или добавите остатъците към мюсли, смеси ги в киселото мляко за здравословен старт на деня.

Пресните сокове запазват значително повече хранителни вещества и витамини от соковете, които се продават в магазина. Слоу Джусъра използва техника на бавно сокоизстискване и минимизиране на остатъците от плодовете и зеленчуците. Накрая имаш повече сок с по-висока хранителна стойност, повече витамини за повече енергия.

200W 80RPM

Тегло: 3.8 кг

Размери на продукта: 14 х 25,5 х 37 см обем

Техническа информация
Тегло 4 kg
допълнителни възможности 200W; 80RPM

Клиентско мнение 1 Оценка(и)

5

1 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Ваня

www.delimano.bg

1.02.2018

Страхотен
Слоу джусъра е страхотен! Взех го, за да правя пюренца на бебка, но покрай нея и ние започнахме да пием много сок от плодове! Наистина е много по-вкусно и се чувстваме по-енергични

Артикул (и)