• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

Тенджера под налягане

0 Оценка (и)Оцени този продукт

Готвене под налягане, варене и задушаване на пара!

 • неръждаема стомана от най-високо качество
 • дръжки с топлоизолация
 • подходящa за електрически, газови, керамични, индукционни котлони

Цена: 199,90 лв.

Поръчай

Телефон за информация:
02/80 843 83

Виж повече
Описание

Как работят тенджерите под налягане

Водата завира при 100°C. В обикновените тенджери веднъж след като се достигне тази температура тя остава такава, докато не се отстрани от котлона. 

За разлика от традиционните тенджери, ползването на вакуумен капак предотвратява излизането на парата, тъй като капака е херметически затворен. По този начин парата остава вътре в тенджерата, а налягането може да бъде регулирано посредством клапана за регулиране на налягането. 

Максималната температура в съдовете за готвене пода налягане Делимано достига 120°C.

 

Спестявате електроенергия

 

Намалявате консумацията на електроенергия с до 60% и реално спестявате пари

 Храните се по-здравословно

Здравословният хранителен режим допринася изключително за подобряване на физическото състояние на организма. Със съдовете под налягане Делимано готвенето се извършва под пара и това позволява да се запазят витамините и минералите в хранителните продукти. Витамин A: с до 82%, Витамин B1: с до 77% и жизненоважните аминокиселини в месото, се запазват до 95%.

 

Удобна дръжка. Заключваща система само с една ръка!

Без значение в какво положение ще сложите вакуумния капак върху тенджерата или от къде искате да го махнете, можете да сложите или махнете капака само с едно лесно движение с една ръка. За да отворите: Натиснете едновременно бутоните отстрани на дръжката на капака. Капака е освободен. За да затворите: Натиснете дръжката на капака отгоре. Сложете капака върху тенджерата хоризонтално. Натиснете дръжката от горната страна, докато механизма се заключи. Капака е заключен!

 

Сигурност в 4 точки

   

Клапан за регулиране на налягането

Регулаторът на налягането позволява регулиране на температурата между 107 и 119°C и автоматично изпускане на парата, когато налягането ( температурата) стигне максимални стойности.    

Заключване с остатъчно налягане

Специалният заключващ механизъм не позволява капака да бъде отворен по време на готвене , както и след приключване на готвенето, докато има остатъчна пара под налягане.        

Предпазен клапан

Ако налягането стане твърде високо предпазния клапан, позволява парата да се освобождава по време на готвенето.    

Предпазен прозорец

Предпазният прозорец е още един елемент от сигурността, който е на капака. Ако налягането в тенджерата е твърде високо, уплътнителния пръстен позволява парата да излезе от там.

 

Улеснена работа с Делимано тенджера под налягане

   

Вътрешна маркировка

Вътрешната маркировка показва литража на течностите, както и има индикация за минимално и максимално ниво на течностите, за да се избегне препълване на съда.

 

Дръжки с предпазване от изгаряне

Големите и удобни дръжки имат специална защита от нагряване, така че по всяко време да можете да преместите тенджерата без опасност от изгаряне.    

Материал

Неръждаема стомана 18/10 (AISI 304) от най-високо качество. Устойчивост на вода, пара, влага, киселинността от хранителните продукти, слабо органични и неорганични киселини. Стабилна и лесна за ползване. Добра топлопроводимост.        

Подходящ за всички котлони

Тенджерата под налягане на Делимано може да се използва с всички видове котлони: електрически, газови, керамични, индукционни

 

Гаранция

3 години гаранция на материалите и изработката и 10 години гаранция за снабдяване с резервни части.

Особености

Здравословният хранителен режим допринася изключително за подобряване на физическото състояние на организма. Със съдовете под налягане Делимано готвенето се извършва под пара и това позволява да се запазят витамините и минералите в хранителните продукти. Витамин A: с до 82%, Витамин B1: с до 77% и жизненоважните аминокиселини в месото, се запазват до 95%.

 

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери:

 • 4 л
 • 6 л

Диаметър: 24 см

Материал: Неръждаема стомана 18/10 (AISI 304) от най-високо качество. Устойчивост на вода, пара, влага, киселинността от хранителните продукти , слабо органични и неорганични киселини. Стабилна и лесна за ползване. Добра топлопроводимост. Подходяща за всички видове котлони – електрически, газови, керамични, индукционни

 • Изпускане на парата
 • Подходяща за всякакви видове печки

Цена: 199,90 лв.

Поръчай

Телефон за информация:
02/80 843 83

Виж повече

Мнения на клиенти0 Оценка (и)

Сподели своето мнение

Как оценяваш този продукт?

Полетата означени с * са задължителни.

Благодаря ти! Твоето мнение беше прието за одобрение

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 83
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Делимано България

Пазарувай тук качествени продукти за твоите дом и куня на страхотни цени.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ