• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

Касерола Финеса

ID: 104969178

0 Оценка (и)Оцени този продукт

Иновативно, невиждано преди керамично покритие!

Ястието не се получава, защото храната залепва? По тигана има издрасквания? Вече няма да имаш подобни проблеми. Новата линия съдове Делимано Керамика Финеса е с 3-пъти по-незалепващо,  50% по-устойчиво на издрасквания и 2 пъти по-дълготрайно керамично покритие от предлаганите на пазара. 

Цена: 59,90 лв.

Поръчай

Телефон за информация:
02/80 843 83

Виж повече
Описание

Нуждаеш се от нова касерола? Предлагаме ти новата касерола Финеса (20 см) с невиждано преди керамично покритие. С нея ще приготвяш без никаква опасност от залепване любимите сосове, яхнии, ще пържиш смело картофки и всякакви други вкусотии - с много по-малко олио от необходимото. Ще готвиш по-здравословно, а храната ще има страхотен вкус!

Делимано Керамика Финеса със сиво покритие, имитиращо каменна плоча, са серия тенджери и тигани, които проектирахме заедно с италианския доставчик, за да заместят Делимано Керамика Класико. Новата линия има съвременен дизайн, черно външно покритие – силикон и емайл, вътрешно – керамично, имитиращо каменна плоча. Съдовете се съчетават с всеки модерен, кухненски интериор.  

С кухненските съдове от новата революционна линия Делимано готвиш здравословно, без мазнина, върху незалепващо покритие. В момента това е най-устойчивото на издраскване незалепващо покритие на пазара. Готварските съдове Делимано са с най-иновативната повърхност на пазара в момента, необходимост за всяка съвременна кухня. 

Особености

Всички готварски съдове от новата линия на Делимано са направени от висококачествени материали: алуминиева основа, външно покритие от емайл и силикон, вътрешно покритие керамика и меки, ергономични дръжки. 

Ново покритие Делимано Керамика Форте:

 • до 3 пъти по-незалепващо покритие,
 • до 50% по-голяма устойчивост на издрасквания,
 • до 2 пъти по-дълготрайно - от предлаганите на пазара в момента.

Керамичното покритие не съдържа политетрафлуоретилен, поставено е със специална сол-гел технология, като се почиства изключително лесно. То е естествен материал, произведен с грижа за природата, с който готвите здравословно.

Покритието е незалепващо и изисква само капка олио (преди да започнеш да готвиш, го избърши с кърпа или готварска хартия). То разпределя равномерно температурата и му трябва по-малко енергия, за да загрее – храната се запича почти веднага, като полезните вещества се запазват.   

ПОДХОДЯЩ ЗА

Модерен италиански дизайн. Готварски съдове, произведени в Италия

Готварските съдове от линията Делимано Керамика са изработени в италианска фабрика, с повече от 40 години опит.

Най-доброто керамично покритие на пазара в момента

Новото керамично покритие няма да се издраска или начупи при нормална употреба! С него приготвяш здравословни ястия само с капка олио – ястията ти ще съдържат по-малко калории и холестерол.

Уникално незалепващо покритие за отлични готварски резултати. Незалепващо покритие – готвеш здравословно само с капка олио.

С керамичното покритие готвиш по-бързо – спестяваш време и пари

Керамиката е идеален материал за бързо и здравословно готвене. Керамичното покритие осигурява професионално провеждане на топлината, което прави готвенето изключително лесно. Спестяваш време и енергия, като естествените вкусове и хранителните вещества се запазват.

Повече витамини, повече минерали, по-хубав вкус. Керамичното покритие има специална характеристика –когато поставиш храната върху горещата повърхност, тя веднага леко се запича, като сочността й се запазва.  По този начин храната запазва полезните си вещества, снабдявайки ви с повече витамини и минерали. А вкусът е невероятен!

Естествен материал, произведен с грижа за природата

Специалното покритие Делимано Керамика Форте е разработено с модерна технология; то е гладко и не е поресто. Поставено е със сол-гел технология (впръскано е, без да се използва лепило), почиства се лесно.

За разлика от повечето незалепващи покрития, керамичното покритие на Делимано, не съдържа перфлуороктанова киселина (с минимално отделяне на CO2). Керамиката е естествен и органичен материал, който отлично провежда топлината, за да готвите по-здравословно.

Изработен от дълготрайни материали, почиства се лесно

Покритието Делимано Керамика Форте е устойчиво на издрасквания и образуване на петна, като не губи блясъка си. Издържа термичен шок и разяждащото действие на препаратите. Благодарение на гладката повърхност, храната не залепва (не се налага да почистваш остатъците от храна). Само избърши съда с мека кърпа и готово.

2-годишна гаранция

Използвай дълго продуктите на Делимано Керамика Форте; покритието запазва качествата си години наред (има 2-годишна гаранция).  

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Технически данни

Диаметър: 20 см

Как се готви в Делимано Финеса

Готварското покритие е устойчиво на температура до 450°C, но прекалено високите температури могат безвъзвратно да повредят дръжките.

Измий съдовете с топла, сапунена вода, за да отстраниш следите от прах. Подсуши ги, сипи капка олио и я разтрий с кухненска хартия (прави това периодично, за да поддържаш хубаво тенджерите и тиганите).

Увери се, че котлонът отговаря на размерите на тигана; умерената температура също е важна.

Керамичното покритие Делимано Керамика Форте е устойчиво на високи температури, затова няма да изгуби качествата си (въпреки това, не оставяй съдовете да се загряват празни дълго време). Никога не оставяй готварски съд без наблюдение върху печката. Увери се, че мазните храни не загарят. Остави тигана да се охлади, преди да го почистиш.

Препоръчва се да използваш капка олио, когато сотираш.

Ако загорят, някои мазни храни като наденици, бекон и др., могат да оставят леки петна. За да ги отстраниш, накисни готварския съд в топла вода с препарат и го забърши с мека гъба. Ако петната не се почистят по този начин, сипи в тигана бял оцет и почисти, както обикновено. Подобни петна по никакъв начин не влияят на готварските свойства на тигана.

Избягвай действия, които могат да издраскат и повредят повърхността на покритието. Не използвай метални прибори, когато готвиш със съдовете и не режи храна в тях.

Когато използваш съдовете върху стъклени котлони, внимавай да не се хлъзгат.

Препоръчително е да измиват съдовете с мек препарат или гъба, без да използват агресивни химични продукти; измиването в съдомиялна може да доведе до загуба на незалепващите им свойства, вследствие на твърдостта на водата и агресивността на препаратите.

Новата кухненска линия не е подходяща за индукционни печки (за такива препоръчваме серията Делимано Керамика Интенсо). 

Цена: 59,90 лв.

Поръчай

Телефон за информация:
02/80 843 83

Виж повече

Мнения на клиенти0 Оценка (и)

Сподели своето мнение

Как оценяваш този продукт?

Полетата означени с * са задължителни.

Благодаря ти! Твоето мнение беше прието за одобрение

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 83
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Делимано България

Пазарувай тук качествени продукти за твоите дом и куня на страхотни цени.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ