Твоята количка е празна!

Опитай
 • Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

Tап система за пречистване на вода Премиум

Premium Tап система за пречистване на вода Премиум
 • Видеа
 • Снимки
Premium Tап система за пречистване на вода Премиум
Tап система за пречистване на вода Премиум

ID: 102398212| SKU: 1000058124

Наслади се на питейна вода, която е полезна за здравето и с много по-хубав вкус. Изпиването на 8 чаши вода на ден е ключът към доброто здраве

59,90 лв.

Покупка на лизинг

Обади ни се на: 02/80 843 83
Детайли за продукта

По-добър и по-здравословен вкус на водата, пречистване с грижа за природата

Наслади се на питейна вода, която е полезна за здравето и с много по-хубав вкус. Изпиването на 8 чаши вода на ден е ключът към доброто здраве. С Делимано филтър за пречистване си сигурен, че ти и семейството ти пиете пречистена вода от чешмата. По този начин спестяваш пари, без да е необходимо да купуваш бутилирана вода (намалява се производството на пластмасовите отпадъци). Елиминирай бактериите, химическите остатъци, лошия вкус и миризмите.

Филтърът се поставя лесно на мивката: за пречистването на водата се използват естествено активирани сребро и въглерод, за да се отстранят бързо вредните бактерии, химическите остатъци като хлор и други вредни вещества от питейната вода. Наслаждавай се на по-добрия вкус, защото филтрацията също премахва лошия вкус и мирис.

Запазва минералите, които са полезни за вас

Иска ти се да запазиш всички полезни материали, които естествено присъстват в питейната вода: такава е функцията на системата за филтрация на въглерод.

Филтри за тап система за пречистване

Предлагат се 2 вида филтри - икономичен Бейсик филтър и Премиум филтър с подобрен филтриращ ефект: Делимано тап воден филтър Бейсик 2 бр. - филтрация с гранулиран активен въглен, премахва лошата миризма, лошия вкус и хлора; съдържа GAC NIL Na ION калциевия сулфит (гранулиран активен въглен)

Капацитет: 6 л/мин.

Налягане: 2~7 кг/см²

Делимано тап воден филтър Премиум 2 бр. - ултра филтрация със сребро и въглерод: премахва лошата миризма, лошия вкус, хлора и бактериите; използва най-прецизна филтрация през активен въглен от кокосов орех, обогатен със сребро.

Капацитет: 2 л/мин.

Налягане: 2~4 кг/см²

И двата вида филтри - Бейсик и Премиум, могат да се използват и с двата вида тап системи - Бейсик и Премиум.

 • подходящ за всяко домакинство
 • за всеки, предпочитащ по-здравословен начин на живот
 • особено подходящ за спазващите диети
 • подходящ за семейства с малки деца

Използване на невероятната комбинация за пречистване със сребро и въглерод

Водата се пречиства като преминава през филтрираща система, която използва естествено активираните сребро и въглерод. Това означава, че филтърът бързо отстранява вредни субстанции и остатъци, които се съдържат в нефилтрираната, питейна вода.

 • Постави лесно, без да използваш инструменти.
 • Филтърът се прикрепя и отстранява лесно.
 • В комплекта е включен висококачествения патрон Премиум.
 • Патронът може да се използва приблизително 3 месеца.
 • Филтърът има опция за филтрирана/нефилтрирана вода.

Филтърът дава възможност да удължиш използването на патрона като можеш да превключваш на опция за филтрирана или нефилтрирана вода. Превключи вградения бутон и избери функция нефилтрирана вода, когато ти е необходима вода за варене или почистване.

Филтърът е хромиран и подхожда на съвременния кухненски декор.

Техническа информация
Капацитет /
Материал PP, АБС, друго
Тегло 0.37 кг
ceramica-forte-coating
ceramica-forte-coating
ceramica-forte-coating

"Покритие Керамика Форте"

Опитай съдовете от ново поколение!

Клиентско мнение 2 Оценка(и)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

 
1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Качество
Върши прекрасна работа! Тествах го с професионален немски тест за наличие на хлор във водата. От чешмяната вода (в София) тестът оцвети водата в средно наситено жълто, а същата вода, минала през филтъра, остана кристално чиста! Мнение на
В Кипър го ползвам,водата от чешмата тук не се пие,монтирахме лесно уреда,изпратихме вода за изследване и днес получихме резултат от лабораторията НАПЪЛНО ЧИСТА ОТ ПРИМЕСИ И МИКРОБИ И ГОДНА ЗА ПИЕНЕ ВОДАл Мнение на

Артикул (и)

x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ