Твоята количка е празна!

Опитай

Стоун Ледженд Голям Уок Тиган

Photo
Video

Делимано Стоун Ледженд голям уок (35 см) е тиган, в който ще сготвиш ядене за цялото семейство без усилие, бързо, лесно, здравословно и толкова вкусно.

Стоун Ледженд Голям Уок Тиган
59,90 лв.
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 83
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Делимано Стоун Ледженд голям уок (35 см) е тиган, в който ще сготвиш ядене за цялото семейство без усилие, бързо, лесно, здравословно и толкова вкусно.

Виж повече
Детайли за продукта

Приготви ястието на мечтите си 

Независимо дали ще готвиш ястие за цялата фамилия, бърза здравословна закуска, омлет или пуканки, например, в Делимано Стоун Ледженд голям уок 35 см всичко става без усилие. 

Гигантът на Стоун Ледженд линията

Подобно на останалата част от продуктовата линия на Стоун Ледженд, Уок тиганър също така предлага лесен и здравословен начин за готвене. Изработен от висококачествени материали, които са 100% рециклируеми, той предлага устойчива на надраскване и изгаряне повърхност с добавени минерални частици от камък и титан, за да гарантира трайност. Вкусът на храна е толкова наситен, сякаш е готвена на истински камък.

Живей здравословно, като готвиш здравословно

Делимано Стоун Ледженд уок 35 см съдържа само нетоксични материали, които няма да навредят на храната или тялото ти. Благодарение на превъзходното си покритие Quantanium REAL STONE, той дава възможност за здравословен начин на готвене с малко мазнина и постепенно освобождава топлината, за да запази възможно най-много витамини и да запази наситен вкуса.

Незалепващо покритие - защото е по-лесно и забавно

Уокът е идеален за храни, които по принцип залепват лесно - като яйца или риба, тъй като повърхността му е незалепваща..

Техническа информация
Безопасно за миене в съдомиялна машина Да
Вътрешни материали QuanTanium Истински Камък
Капацитет 4 l
Материал въглеродна стомана

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ