• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане
6 лесни и вкусни закуски за дълъг път

6 лесни и вкусни закуски за дълъг път

Предстои ти пътуване към мечтаната лятна дестинация? Какво по-хубаво от това? Но помисли ли какво ще хапваш, докато пътуваш? Предлагаме ти 6 лесни за приготвяне и много вкусни закуски, които да си приготвиш вкъщи и да вземеш с теб, докато пътуваш на дълъг път!

Предстои ти пътуване към мечтаната лятна дестинация? Какво по-хубаво от това? Но помисли ли какво ще хапваш, докато пътуваш? Предлагаме ти 6 лесни за приготвяне и много вкусни закуски, които да си приготвиш вкъщи и да вземеш с теб, докато пътуваш на дълъг път!

#1: Класика, която никога не разочарова

Да, имаме предвид точно божествените на вкус сандвичи – апетитен пълнеж между две филии хляб. Със сигурност и поп пътя предлагат сандвичи, но те са малки, скъпи и направени с най-тривиалните продукти: шунка, сирене и т.н. Затова, защо не приготвиш каквито обичаш в собствената си кухня?

Най-вкусните сандвичи

Можеш, разбира се, да ги направиш както предпочиташ, но ние препоръчваме да избягваш сосове и прекалено много подправки, защото могат да се разтекат и нацапат. Използвай компактни съставки, които остават свежи по-дълъг период от време и не се изкушавай да прибавяш продукти със силна и характерна миризма, като риба например. 

#2: Експлозия от енергия

За да издържиш дългия полет, ти трябва много енергия, затова разсъждавай мъдро: коя закуска заема малко място, но дава много енергия? Отговорът е, разбира се: зърнените закуски!

Веднага ще кажеш: Чакай – за тях ми трябва мляко.

Да, това е точно така, а да си носиш бутилка мляко от вкъщи едва ли е най-добрата идея…Но можеш да използваш купа, в която предварително да си приготвил; съставките и после само да се наслаждаваш на суоер закуската си!

#3: Здравословна доза витамини

Плодовете са подходяща храна за път, защото съдържат полезни вещества, хидратират тялото и не изискват специална подготовка. Препоръчваме да ги обелиш и нарежеш у дома и да ги поставиш в пластмасов контейнер.

Най-подходящите плодове за дълъг път…

…са компактните като ябълки, череши, сливи или ананас (нарязан на парчета), за да не нацапаш мястото си, а още по-лошо – и това на съседа си!

#4: Сладък десерт

Торта, сладолед или пай очевидно не са подходящи предложения, затова трябва да намериш нещо, което ще засити жаждата ти за сладко, но не трябва да заема много място за съхранение или твърде много аксесоари.

В такъв момент се сещаме за най-добрия приятел на жената…

...а това е шоколадът. По време на полет, той е и най-добрият приятел на мъжа. Компактен, лесен за ядене и толкова вкусен!

#5: Италианският начин

Да си вземеш паста за из път? Да, защо не? Пастата е вид храна, която има хубав вкус на стайна температура, затова я приготви вкъщи, съхранявай я в пластмасов контейнер, а когато тялото ти поиска енергия, го зареди с нея.

Обикновена паста или със сос?

Със сос със сигурност ще е много по-вкусна, но може да има проблеми, когато я пренасяш на дълъг път. Затова по-добре си приготви обикновена паста, но прояви творчество, за да е с по-добър вкус: настържи отгоре малко сирене или добави няколко резена  зеленчуци.

#6: Закуска за шампиони

Сурови моркови. Лесни за опаковане, лесни за ядене и един от най-добрите избори да издържиш на дълъг път!  А освен всичко, морковите са полезни за здравето…

Хубав вкус за здрави очи

Морковите са много подходящи за доброто зрение, затова каква по-добра закуска, докато четеш през няколкото часа път? 

 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 83
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Делимано България

Пазарувай тук качествени продукти за твоите дом и куня на страхотни цени.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ