Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане
Как да си приготвите домашни сушени ябълки с канела?

Как да си приготвите домашни сушени ябълки с канела?

Как да си приготвите домашни сушени ябълки с канела? 

 

Едно от любимите ми изкушения, още от малка, са сушените ябълки с канела.    Баба ги правеше толкова вкусни, че те завинаги останаха в съзнанието ми като един от най-апетитните спомени от детството ми. Затова и не пропускам да поглезя семейството си с този десерт.    А той наистина е лесен и което е още по-хубаво – здравословен! В сушените ябълки се запазват почти всички витамини на плода, само че в по-концентрирана форма. А канелата? Може би знаете, че тя е прочута с отслабващите си свойства?    Както и да е – истината е, че този десерт е преди всичко вкусен! И е чудесен за залъгване на глада между храненията. Затова ще ви кажа как да си го приготвяте и вие.    И така... Ще са ви необходими ябълки, които да обелите и да нарежете на полумесеци.    След това поставете готварска хартия в подходяща тава и върху нея наредете плодовете.    Следва канелата! Поръсете ябълките с толкова от подправката, колкото предпочитате. Аз слагам съвсем малко, за да е по-деликатен ароматът и вкусът на плодовете.    Загрейте фурната на 150, максимум 170 градуса и сложете ябълките да се сушат.    Ще трябва да ги наблюдавате периодично и да ги обръщате. Когато станат златисто кафяви, значи са готови!    Не ми остава друго, освен да ви пожелая приятен апетит!   
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ