Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Телешки пържоли с масло и каперси

Телешки пържоли с масло и каперси
Време за подготовка : 20 минути или по- малко
Total time : 20 минути или по- малко
Съставки:
Подготовка:

Телешки пържоли с масло и каперси

Време за приготвяне: 45мин.

Продукти:

  • брашно - 3 супени лъжици

  • телешки пържоли от бут - 500 гр.

  • масло - 20 гр.

  • бял винен оцет - 1 1/2 супени лъжици

  • изсушени каперси - 1 1/2 супени лъжици

  • магданоз нарязан - 2 супени лъжици

Приготвяне:

Стъпка 1:

Затоплете предварително тигана Делимано Fry Pan или тигана Делимано Драй Кукър и сипете 1 или 2 лъжици олио.

В същото време, смесете брашното, 1 чаена лъжичка сол, половин лъжица прясносмлян пипер и после оваляйте пържолите в сместа.

Стъпка 2:

Гответе пържолите, като ги обръщате 2 пъти до образуване на златиста коричка, за 2-3 минути. Извадете месото в чиния отстрани

Стъпка 3:

Изцедете излишното олио от тигана, добавете масло и гответе на ниска температура, докато маслото придобие орехов вкус и златист цвят. Добавете оцета, каперсите и малко сол и пипер.

Върнете пържолите в тигана да се затоплят и ги поръсете с магданоз.

Author :

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ