Твоята количка е празна!

Опитай

Сочни свински пържоли

Време за подготовка : Повече от 1 час
Total time : Повече от 1 час
Съставки:
  • 1 лук
  • 2 свински пържоли
  • 1 с.л. зехтин
  • сол на вкус
  • 1 с.л. брашно
  • 2 с.л. кафява захар
  • 1 ч.ч. прясно мляко

Подготовка:

Лукът се нарязва на ленти. Пържолите се запържват в 1 с.л. зехтин в тиган Деличия. Обръщат се няколко пъти. Пържат се, докато станат златисти. Вадят се и на тяхно място в тигана се слага лукът. Запържва се до златисто. Върху него в тигана се слагат 2-те пържоли за още няколко минути. След което отново се вадят. При лука се слага 2 с.л. кафява захар, за да се карамелизира. Пържи се 1-2 минути, след това се добавя 1 с.л. брашно, 1 чаша прясно мляко. Оставя се да заври и е готово.

Видео към рецептата може да откриеш тук

Author : Delimano