Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Шоколадов мус

Шоколадов мус
Време за подготовка : 20 минути или по- малко
Total time : 20 минути или по- малко
Съставки:
  • 170 гр тъмен шоколад, нарязан
  • 60 мл кафе
  • 170 г масло, нарязано на малки кубчета
  • 4 яйца, разделете белтъците от жълтъците
  • 170 г захар
  • 30 мл тъмен ром
  • 1 супена лъжица вода
  • щипка сол
Подготовка:

Сварете вода в Делимано Керамика Дълбока тенджера и поставете Делимано Керамика Тиган за пържене (20 см) върху него, при вряща вода. Разтопете шоколада и маслото с кафето в тигана. Отстранете тигана от врящата вода в съда. Над същия съд с вряща вода поставете купата с жълтъците, 170 гр захар, ром и вода и разбивайте в продължение на 3 минути, докато сместа заприлича на пяна. Отстранете от котлона, поставете купата в друга купа със студена вода и продължете да разбърквате, докато сместа от жълтъците стане студена и гъста. Разбъркайте шоколадовата смес в сместа от жълтъците. В друга купа разбийте белтъците на гъста пяна, с щипка сол и една супена лъжица захар. Разбъркайте една трета от сместа с белтъците в шоколада, за да го омекотите. Изсипете муса в чаши и замразете за поне 2 часа.

Author :

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ