Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Салата с патешко месо, мащерка и мед

Салата с патешко месо, мащерка и мед
Време за подготовка : 20 минути или по- малко
Total time : 20 минути или по- малко
Съставки:

• парчета патешки гърди заедно с кожата

• няколко пресни стръка мащерка

• 2 супени лъжици мед

• сока на 1/2 лимон

• 50 г смлени орехи

• 250 г смесена салата

• 6-8 домата чери

• няколко пресни листа босилек

• зехтин

• масло

Подготовка:

1. Загрейте фурната на 180-200° C.

2. Подправете патешките гърди със сол и смлян черен пипер.

3. Загрейте малко зехтин в универсален тиган Делимано, поставете патешките гърди, обърнати откъм кожата и запечете, докато придобият златист цвят. След това ги обърнете и печете още 2-3 минути от другата страна.

4. Отстранете от котлона. Поставете патешките гърди в тава Делимано, обърнати с кожата надолу и печете във фурната 7-10 минути.

5. Когато месото е готово, загрейте 2 супени лъжици масло в Делимано тенджера 24 см. После добавете мащерката и меда. Когато сместа заври, прибавете и патешките гърди, обърнати с кожата нагоре. Гответе 1-2 минути.

6. Смесете лимоновия сок, смлените орехи и останалия сос в Делимано тенджера 24 см. Омесете хубаво със смесената салата и нарязаните домати чери.

7. Поднесете, като добавите отгоре нарязаното на тънко патешко месо.

Author :

x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ