Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Пилешки бутчета с ризото и тиквички

Пилешки бутчета с ризото и тиквички
Време за подготовка : До 45 минути
Total time : До 45 минути
Съставки:
  • Пилешки бутчета

  • Ориз

  • Тиквичка

  • Аспержи

  • Лук - една глава

  • Зехтин

  • Пипер

Подготовка:

Стъпка 1:

Кипваме вода в Касеролата на Делимано и нарязваме лука на дребно. Достатъчни са няколко капки зехтин в тигана. Там слагаме лука да се готви на средна температура. Добавяме ориза, когато водата заври.

Стъпка 2:

Настъргваме тиквичката и аспержите за основа на ризотото. Изсипваме в тигана и разбъркваме добре, докато се смесят добре с лука. За пилето добавяме любимата си подправка, малко сол и пипер на вкус.

Стъпка 3:

Когато оризът се свари, просто го добавяме към сместа в тигана за още 1-2 минути.

Стъпка 4:

Загряваме тигана Делимано Драй Кукър на средна температура и слагаме пилешките бутчета. Когато станат златистокафяви, са готови. С Драй Кукър не използваме почти никаква мазнина, а месото става хрупкаво и сочно.

Стъпка 5:

Поставяме бутчето в чинията и гарнираме с готовото ризото, като добавяме и няколко листа босилек. Съдовете Делимано се чистят много лесно: просто избърсваме тигана отвътре със салфетка, а керамичното им покритие запазва аромата на ястието.

Рецепта от Делимано за палачинки с пилешки бутчета с ризото и тиквички

Author :

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ