Твоята количка е празна!

Опитай

Печени круши със синьо сирене и сос от каперси

Печени круши със синьо сирене и сос от каперси
Photos
Печени круши със синьо сирене и сос от каперси
Печени круши със синьо сирене и сос от каперси
Време за подготовка : 20 минути или по- малко
Total time : 20 минути или по- малко
Съставки:
  • 4-6 круши
  • 225 г синьо сирене
  • 12 пресни дафинови листа
  • 4 парчета бекон или шунка
  • 1/4 чаена лъжица червен пипер
  • зехтин
  • бял винен оцет
  • прясно смлян черен пипер

 

За соса от каперси:

  • 75 мл бял винен оцет
  • 2 супени лъжици каперси (изсушени и нарязани на едро)
  • щипка прясно нарязан розмарин
  • 1 супена лъжица прясно нарязан магданоз
  • прясно смлян черен пипер
  • сол
Подготовка:

1. Нарежете на кубчета синьото сирене, бекона или шунката.

2. Загрейте Фестиво пен Делимано на 150° С.

3. Добавете бекона и шунката, и гответе няколко минути.

4. Разрежете крушите на две и с малък нож ги почистете. Напълнете издълбаните среди със сиренето.

5. Поръсете крушите с малко зехтин и оцет, после с прясно смлян черен пипер. Поставете ги (обърнати с корите надолу) в предварително затопления Делимано Фестиво пен. Гответе 5-8 минути, докато крушите омекнат, но все още са запазили формата си.

6. Докато крушите се готвят, пригответе соса от каперси: изцедете и нарежете на едро каперсите, смесете с оцет и ситно нарязаните подправки. Подправете със сол и пипер на вкус.

7. Когато крушите са готови, поднесете ги, поръсени със сос от каперси и гарнирани със стрък лук.

Author : Delimano

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ