Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Паста с тиквички и сирене

Паста с тиквички и сирене
Време за подготовка : 20 минути или по- малко
Total time : 20 минути или по- малко
Съставки:

• 450 г паста

• 500 г пресни тиквички

За соса:

• 1 яйце

• 30 г брашно

• 500 мл мляко

• 100 г прясно сирене

• 30 г масло

• няколко стръка пресен копър

• мащерка

• бял пипер

• сол

Подготовка:

1. Подгответе Делимано тенджера под налягане (6 л), съда за варене на спагети и съда за готвене на пара. Нарежете тиквичките.

2. Поставете съда за варене на спагети в тенджерата под налягане и долейте вода до отбелязаното ниво 2/3.

3. Поставете стъкления капак и оставете водата да заври.

4. Когато водата заври, добавете макароните. Отгоре поставете съда за готвене на пара с нарязаните тиквички. Поставете капака.

5. Пригответе пастата според инструкциите върху опаковката. Времето е достатъчно и за тиквичките да омекнат.

6. Когато пастата е готова, извадете съда с тиквичките, а после и този с пастата.

7. Излейте половината вода, а останалата оставете да загрее отново.

8. Използвайте дълбоката метална купа Делимано, за да приготвите соса: смесете яйцето с брашно и малко мляко до получаване на гладка смес.

9. Поставете купата в тенджерата под налягане Делимано и добавете останалото мляко.

10. Сгъстете соса, като разбърквате непрекъснато, докато се вари.

11. Добавете настърганото сирене и смесете хубаво. Подправете със сол, пипер и нарязания копър.

12. Сервирайте пастата в дълбока чиния, поръсете със соса и добавете малко тиквички. По желание, изстискайте отгоре малко лимонов сок и подправете със свежа мащерка.

Author :

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ