Твоята количка е празна!

Опитай

Качамак

Cooking time : 40 минути
Съставки:
  • царевично брашно
  • 100 г сирене
  • свинско месо (по желание)
  • 30 г краве масло
  • червен пипер
  • сол
Подготовка:

Ако и ти си запален кулинар, изпрати ни своята рецепта на info@delimano.bg. Ще се радваме да публикуваме всички твои рецепти!

  1. Във вряща подсолена вода, в тенджера Делимано Стоун Ледженд КопърЛукс, се изсипва на куп царевичното брашно.
  2. В купа с брашното (без да се разбърква) се прави дупка с точилка или дълга пръчка.
  3. След няколко секунди през дупката ще започне да извира водата.
  4. Когато врялата вода облее брашното, започва интензивно разбъркване, докато се получи гъста и равномерна смес, без топчета.
  5. В квадратна тава Делимано Стоун Ледженд КопърЛУКС, се изсипва част от готовия качамак около 1 пръст, поръсва се с разтопено краве масло, сирене и запържени месни късчета.
  6. Върху плънката се слага още 1 ред качамак и следва още 1 ред плънка.
  7. Сервира се с домашно кисело мляко. За да си приготвите домашно кисело мляко ползвайте Делимано Джой Уред за домашно кисело мляко.

Добър апетит!

Author : Пиринка Цигорийна от Банско

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ