Твоята количка е празна!

Опитай

Хаш Браунс с тиквички

Време за подготовка : До 45 минути
Общо : До 45 минути
Съставки:

  • 460 г тиквички

  • 120 г лук

  • 3 скилидки чесън

  • 2 чаени лъжички пикантна паста от люти чушки

  • 1 яйце

  • 110 г пълнозърнесто брашно

  • зехтин или мазнина за пържене

  • смлян черен пипер

  • сол

Подготовка:

1. Настържете тиквичките и лука в Делимано купата, подправете със сол и оставете настрани, докато соковете се отделят. Не изсипвайте сока.

2. Добавете настърганите скилидки чесън, пикантната паста, разбитото яйце, брашното и смесете.

3. Включете Фестиво пен Делимано на 135° C.

4. Загрейте 2-3 супени лъжици зехтин. С лъжица вземете от тестото и поставете в тигана. Загладете отгоре тестото с лъжицата.

5. Пържете по 6 броя наведнъж, докато придобият златист цвят от двете страни и станат хрупкави.

6. Когато са готови, изцедете Хаш Браунс върху готварска хартия и поднесете със свежа салата.

Автор : Delimano