Твоята количка е празна!

Опитай

Гулаш

Гулаш
Време за подготовка : Повече от 1 час
Total time : Повече от 1 час
Съставки:

  • 2 глави лук

  • 2-3 скилидки чесън

  • 500 г говеждо месо (най-хубавата част от бута)

  • 2 супени лъжици червен пипер

  • 1 чаена лъжичка млян кимион

  • 2-3 картофа

  • 2-3 домата

  • 1 зелена чушка (люта)

  • 1 връзка листа от целина

  • 3 литра вода

  • олио/зехтин

Подготовка:

1. Накълцайте на ситно лука и скилидките чесън. Нарежете говеждото и картофите на кубчета с еднакви размери. Накълцайте доматите и зелената чушка на малки парчета.

2. Включете Делимано Гурме 8 в 1. Настройте уреда на режим готвене Леко запържване (Saute). Към 3-4 супени лъжици олио прибавете лука, кимиона, скилидките чесън и гответе на слаб огън, при непрекъснато разбъркване.

3. След като продуктите омекнат, добавете смления червен пипер и месните кубчета, овкусете със сол и задушете в продължение на 2-3 минути. Сложете капака, долейте малко вода и гответе още 3 до 5 минути.

4. След като месото е готово, добавете картофите, зелените чушки, доматите и връзката листа от целина. Налейте 3 литра вода и превключете на функция Бавно готвене (Slow Cook).

5. Кипнете супата и я оставете да къкри в продължение на 2 часа, докато продуктите омекнат и супата се сгъсти.

6. След като супата е готова, отстранете листата целина и сервирайте супата с домашно приготвена паста.

Author : Delimano

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ