Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Фритата с шунка и зеленчуци

Фритата с шунка и зеленчуци
Време за подготовка : 20 минути или по- малко
Total time : 20 минути или по- малко
Съставки:

  • 3 стръка пресен лук

  • 2 чушки, зелена и червена

  • 100 г шунка, нарязана на ситно

  • 50 г меко козе сирене

  • 8-10 гъби

  • 10 яйца

  • магданоз

  • зехтин

  • пипер

  • сол

Подготовка:

1. Нарежете на ситно стръковете лук. Нарежете на резенчета чушките и гъбите, а шунката на малки парчета.

2. Затоплете 1-2 супени лъжици зехтин в Делимано Драй Кукър и запържете лука на бавен огън.

3. Добавете шунката и я запържете леко. Прибавете гъбите и чушките, поставете капака и гответе, докато продуктите омекнат.

4. Разбийте яйцата със сол и пипер. Изсипете ги върху сместта от шунка и зеленчуци.

5. Намалете температурата и поръсете отгоре с нарязаното сирене. Поставете капака и гответе, докато фритата се изпържи.

6. Сервирайте с украса от пресни зеленчуци и магданоз.

Author : Delimano

x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ