Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Дип от патладжан със сирене фета

Дип от патладжан със сирене фета
Време за подготовка : До 45 минути
Total time : До 45 минути
Съставки:

  • 1 средно голям патладжан (около 600 г)

  • 2 чушки, червена и жълта

  • 150 г сирене фета

  • 1 средно голяма глава червен лук

  • 2 скилидки чесън

  • 2 супени лъжици масло

  • 2 супени лъжици зехтин

  • сол и пипер

Подготовка:

1. Загрейте фурната на 220° C и нарежете чушките на по-едри парчета. Поставете ги в Делимано Керамика тава и запечете 25-30 минути, докато омекнат и леко се опърлят.

2. Поставете запечените чушки в Делимано купата, покрийте я с фолио и оставете настрани за няколко минути. По този начин ще ги обелите по-лесно. Накрая ги нарежете.

3. Докато чушките се пекат във фурната, нарежете на ситно червения лук и чесъна, а патладжана – на малки парчета.

4. Загрейте сместа от масло и зехтин в тенджера Делимано и гответе на слаб огън лука и чесъна, докато омекнат, без да потъмняват. После добавете парчетата патладжан, подправете със сол и пипер и гответе, докато напълно омекнат.

5. Прехвърлете сместа от тенджера Делимано в в купа и пасирайте с ръчен блендер.

6. Смесете полученото пюре с нарязаните печени чушки и парчетата сирене фета. По желание подправете.

Author :

x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ