Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Чикагска пица

Чикагска пица
Време за подготовка : До 45 минути
Total time : До 45 минути
Съставки:
  • 1/2 чаша брашно
  • 1/2 чаша царевично брашно
  • 1 ч.л. захар
  • 1 с.л. сол
  • 1/2 ч.ч. масло
  • суха мая - пакет
  • 1 ч.ч. топла вода
  • пеперони - 200 гр
  • моцарела - 20 гр
  • лук - 1
  • гъби - 5-6
  • доматено пюре - 200 мл
  • 1/2 ч.ч. настърган пармезан
Подготовка:

Двата вида брашно, захарта, солта, маслото и маята се разбъркват с лъжица или миксер. Прибавя се топлата вода и се омесва меко тесто. Тестото се разделя на 2 половини. Едната се разточва на тънко и се слага на дъното на тава, то трябвяа да прилепне хубаво. Нареждат се тънко нарязани резени салам пеперони по цялото дъно на съда за печене. Върху салама се слага настърганата на ситно моцарела, след това се нареждат нарязаните на ситно лук и гъби. Отново се нарежда пласт тънко нарязани пеперони. Идва време да се разточи втората половина от тестото - отново на тънко. С него се покрива плънката в тавата. Правят се няколко дупки в тестото, слага се доматеното пюре. Фурната се загрява на 220 градуса и пицата се пече за 20 мин. Когато е готова, се поръсва с настъргания на ситно пармезан.

Author : Делимано

x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ