Твоята количка е празна!

Опитай

Бърза супа от зелен фасул

Време за подготовка : 20 минути или по- малко
Общо : 20 минути или по- малко
Съставки:

  • 500 г пресен зелен фасул

  • 400 г консерва белени, нарязани домати

  • 1 глава червен лук

  • 1 зелена чушка

  • 100 мл ябълков сайдер или оцет от бяло вино

  • 1 скилидка чесън, намачкана

  • вода или зеленчуков бульон

  • сол

  • прясно смлян черен пипер

  • стръкчета прясна мащерка

  • зехтин

Подготовка:

1. Включете Делимано Гурме 8 в 1 на режим Леко запържване (Saute).

2. Нарежете на кубчета лука и зелената чушка, намачкайте скилидката чесън. Сложете зеленчуците в уреда с 1 супена лъжица зехтин и гответе на слаб огън.

3. Добавете зеления фасул, накълцаните домати, зелената чушка и сайдера (или оцета). Подправете със сол, пипер и прясна мащерка. Добавете вода или зеленчуков бульон, докато покрият продуктите.

4. Превключете уреда на режим Бавно готвене (Slow Cook), поставете стъкления капак и оставете да къкри в продължение на 5-10 минути до омекване на зеления фасул.

5. Сервирайте със стръкче мащерка.

Автор : Delimano