Твоята количка е празна!

Опитай

Бурек

Време на готвене : 40 минути
Съставки:
  • 500 г тиква цигулка
  • 300 г галета (грис)
  • 200 г захар
  • 50 г орехи
  • краве масло
  • канела
Подготовка:

Ако и ти си запален кулинар, изпрати ни своята рецепта на info@delimano.bg. Ще се радваме да публикуваме всички твои рецепти!

  1. Тиквата се насъргва и се поръсва с малко сол.
  2. В голяма купа се смесват тиква, галета, канела, орехи и захар.

Разбъркват се добре.

  1. В квадратна тава Стоун Ледженд КопърЛукс се разтопява кравето масло.
  2. Овкусената тиква се слага в тавата Делимано и се пече в предварително загрята фурна на 180 ˚C, около 1 час.
  3. Готовия десерт се поръсва с пудра захар и се сервира!

Добър апетит!

Автор : Пиринка Цигорийна от Банско

Препоръчани продукти