Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Агнешки пържоли с подправки

Агнешки пържоли с подправки
Време за подготовка : Повече от 1 час
Total time : Повече от 1 час
Съставки:
  • 12 агнешки пържоли
  • пресен джинджифил, нарязан на 2 см парчета
  • 2 люти червени чушки
  • 2 шушулки кардамон
  • 1/2 чаена лъжичка канела на прах
  • 1/3 чаена лъжичка смляно индийско орехче
  • 2 скилидки чесън
  • 2 супени лъжици нарязан магданоз
  • 1 супена лъжица нарязани ментови листа
  • 2 супени лъжици зехтин
  • 60 г масло
  • сол
  • смлян черен пипер
Подготовка:

1. Измийте и подсушете пържолите. Изрежете тлъстините и отделете костите.

2. Отстранете кардамоновите семена от шушулките и ги счукайте на ситно заедно с двете люти чушки. Добавете канелата и индийското орехче.

3. Нарежете на ситно скилидките чесън, магданоза и листата от мента.

4. Затоплете маслото и зехтина в универсален тиган Делимано и задушете лука. Добавете всички подправки, за да придобие аромат.

5. Оставете маринатата леко да се охлади.

6. Подправете пържолите със сол и пипер. Поставете ги в купа Делимано, залейте ги с маринатата и ги оставете така 1 час.

7. Включете Делимано Мултикукър 50 в 1 и затоплете на 150° C. Запечете пържолите на грил от всяка страна 6-8 минути.

8. Поднесете с нарязан лимон.

Author :

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ