Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Агнешка супа

Агнешка супа
Време за подготовка : Повече от 1 час
Total time : Повече от 1 час
Съставки:

  • 150 г лук

  • 120 г репички

  • 400 г моркови

  • 400 г картофи

  • 300 г зелен фасул

  • 40 г брашно

  • 2 скилидки чесън

  • 800 г агнешки ребра

  • 2 малки пресни връзки естрагон (или 2 чаени лъжички изсушен)

  • 4 литра вода

  • 2 лимона

  • 4 супени лъжици зехтин

  • 2 чаени лъжички сол

  • смлян пипер

  • заквасена сметана за украса

Подготовка:

1. Нарежете зеленчуците (лук, репички, моркови, картофи) на малки кубчета (около 1 см) и зеления фасул на парчета от около 3 см. Нарежете агнешките ребра на малки парчета.

2. Загрейте 4 супени лъжици зехтин в тенджера под налягане Делимано, добавете зеленчуците и гответе на бавен огън в продължение на 3-4 минути.

3. Добавете ребрата и гответе, докато месото се позапече. Поръсете с брашното и разбъркайте добре.

4. Добавете водата, подправете със сол, пипер и естрагон.

5. Поставете вакуумния капак и гответе в продължение на 30 минути на ниво 1.

6. След като ястието е готово, отстранете капака и налейте прясно изцедения лимонов сок.

7. Сервирайте супата с украса от заквасена сметана. Поднесете с нея и пресен хляб.

Author :

x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ