Твоята количка е празна!

Опитай

Нутрибулет чанта

Photo
Video

В Нутрибулет чанта пренасяш готовата напитка свежа и достатъчно добре охладена – има отлична изолация. Чантата има и презрамка за лесно пренасяне. 

Нутрибулет чанта
24,90 лв.
19,90 лв. Kлуб 5*
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 83
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
Бърз преглед

В Нутрибулет чанта пренасяш готовата напитка свежа и достатъчно добре охладена – има отлична изолация. Чантата има и презрамка за лесно пренасяне. 

Виж повече
Детайли за продукта

Поддържай Нутрибомбата охладена, пренасяй я удобно, навсякъде с теб!

Какъв би бил денят ти без пълната с витамини Нутрибомба? За да поддържаш доброто си здраве, за теб е особено важно да пренасяш напитката навсякъде със себе си:

  • Нутрибомбата ти е приятно охладена и свежа
  • Има добра изолация за поддържане на точната температура
  • Има и презрамка за удобно пренасяне
  • Закопчава се удобно с цип в горната част

 

 

Не излизай от вкъщи без ежедневната си любима напитка

Знаеш, че Нутрибомбата ти трябва да бъде свежа, съставките да запазят добрия си вкус, а необходимата температура трябва да се поддържа. Как обаче да я пренасяш навсякъде с теб?

Вземи Нутрибулет чанта, за да пренасяш любимата напитка винаги вкусна и приятно охладена, навсякъде с теб. Оптимална изолация за свеж вкус Оптималната изолация регулира температурата, за да е напитката свежа и със страхотен вкус през цялото време.

Вземи я със себе си на работа, във фитнеса или я приготви за детето си Удобна презрамка за лесно пренасяне Чантата има цип, пренася се и използва лесно.

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ