Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Касерола Финеса

Ceramica Finessa Касерола Финеса
  • Видеа
  • Снимки
Ceramica Finessa Касерола Финеса Ceramica Finessa Касерола Финеса Ceramica Finessa Касерола Финеса
Касерола Финеса

ID: 104969178| SKU: 1000075683

Иновативно, невиждано преди керамично покритие!

Ястието не се получава, защото храната залепва? По тигана има издрасквания? Вече няма да имаш подобни проблеми. Новата линия съдове Делимано Керамика Финеса е с 3-пъти по-незалепващо,  50% по-устойчиво на издрасквания и 2 пъти по-дълготрайно керамично покритие от предлаганите на пазара. 

Наличност: 8
59,90 лв.

Покупка на лизинг

Обади ни се на: 02/80 843 83
Детайли за продукта

Нуждаеш се от нова касерола? Предлагаме ти новата касерола Финеса (20 см) с невиждано преди керамично покритие. С нея ще приготвяш без никаква опасност от залепване любимите сосове, яхнии, ще пържиш смело картофки и всякакви други вкусотии - с много по-малко олио от необходимото. Ще готвиш по-здравословно, а храната ще има страхотен вкус!

Делимано Керамика Финеса със сиво покритие, имитиращо каменна плоча, са серия тенджери и тигани, които проектирахме заедно с италианския доставчик, за да заместят Делимано Керамика Класико. Новата линия има съвременен дизайн, черно външно покритие – силикон и емайл, вътрешно – керамично, имитиращо каменна плоча. Съдовете се съчетават с всеки модерен, кухненски интериор.  

С кухненските съдове от новата революционна линия Делимано готвиш здравословно, без мазнина, върху незалепващо покритие. В момента това е най-устойчивото на издраскване незалепващо покритие на пазара. Готварските съдове Делимано са с най-иновативната повърхност на пазара в момента, необходимост за всяка съвременна кухня. 

Всички готварски съдове от новата линия на Делимано са направени от висококачествени материали: алуминиева основа, външно покритие от емайл и силикон, вътрешно покритие керамика и меки, ергономични дръжки. 

Ново покритие Делимано Керамика Форте:

  • до 3 пъти по-незалепващо покритие,
  • до 50% по-голяма устойчивост на издрасквания,
  • до 2 пъти по-дълготрайно - от предлаганите на пазара в момента.

Керамичното покритие не съдържа политетрафлуоретилен, поставено е със специална сол-гел технология, като се почиства изключително лесно. То е естествен материал, произведен с грижа за природата, с който готвите здравословно.

Покритието е незалепващо и изисква само капка олио (преди да започнеш да готвиш, го избърши с кърпа или готварска хартия). То разпределя равномерно температурата и му трябва по-малко енергия, за да загрее – храната се запича почти веднага, като полезните вещества се запазват.   

Модерен италиански дизайн. Готварски съдове, произведени в Италия

Готварските съдове от линията Делимано Керамика са изработени в италианска фабрика, с повече от 40 години опит.

Най-доброто керамично покритие на пазара в момента

Новото керамично покритие няма да се издраска или начупи при нормална употреба! С него приготвяш здравословни ястия само с капка олио – ястията ти ще съдържат по-малко калории и холестерол.

Уникално незалепващо покритие за отлични готварски резултати. Незалепващо покритие – готвеш здравословно само с капка олио.

С керамичното покритие готвиш по-бързо – спестяваш време и пари

Керамиката е идеален материал за бързо и здравословно готвене. Керамичното покритие осигурява професионално провеждане на топлината, което прави готвенето изключително лесно. Спестяваш време и енергия, като естествените вкусове и хранителните вещества се запазват.

Повече витамини, повече минерали, по-хубав вкус. Керамичното покритие има специална характеристика –когато поставиш храната върху горещата повърхност, тя веднага леко се запича, като сочността й се запазва.  По този начин храната запазва полезните си вещества, снабдявайки ви с повече витамини и минерали. А вкусът е невероятен!

Естествен материал, произведен с грижа за природата

Специалното покритие Делимано Керамика Форте е разработено с модерна технология; то е гладко и не е поресто. Поставено е със сол-гел технология (впръскано е, без да се използва лепило), почиства се лесно.

За разлика от повечето незалепващи покрития, керамичното покритие на Делимано, не съдържа перфлуороктанова киселина (с минимално отделяне на CO2). Керамиката е естествен и органичен материал, който отлично провежда топлината, за да готвите по-здравословно.

Изработен от дълготрайни материали, почиства се лесно

Покритието Делимано Керамика Форте е устойчиво на издрасквания и образуване на петна, като не губи блясъка си. Издържа термичен шок и разяждащото действие на препаратите. Благодарение на гладката повърхност, храната не залепва (не се налага да почистваш остатъците от храна). Само избърши съда с мека кърпа и готово.

2-годишна гаранция

Използвай дълго продуктите на Делимано Керамика Форте; покритието запазва качествата си години наред (има 2-годишна гаранция).  

Техническа информация
Вътрешни материали Керамика Форте
Основен материал алуминий
Размери 20 см
Тип печка газ
Топлоустойчивост 450°C
Удължена гаранция 2 години
ceramica-forte-coating
ceramica-forte-coating
ceramica-forte-coating

"Покритие Керамика Форте"

Опитай съдовете от ново поколение!

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

 
1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Качество
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ