Твоята количка е празна!

Опитай

Добре дошли в най-хубавата кухня в света:

Твоята кухня

Радвай се на живота с Уникална Домашна Кухня с Делимано!

Обичаш ли всичко свързано с храната? Обичаш ли нейната миризма, цвят, вкус и най-вече да я приготвяш? We at Delimano share your enthusiasm. За нас, храна е празник за живота, тя е магията в кухнята, кяото кара нашата фантазия да отиде на неподозирани места където всичко е възможно. И ние вярваме, че твоята кухня е мястото, където най-хубавата храна на света е родена. Всяка рецепта, която Баба е приготвяла със страст и естествено, любов, е много по-добра, от което и да е ястие в изискан ресторант.

Какво е общото между нас? Страстта за готвене

В Делимано разбираме неустоимата страст за готвене и за това ние влагаме всичките си усилия, да ти предложим всичко, от което имаш нужда и желаеш за да можеш да приготвиш всекидневното ястие или това за специалните поводи.
 
Това е нашата история.

баба и внучка

Как започна всичко

продукт

2010 година

Нашата история започва през 2010 година,тогава ние се появихме с идеята да произведем висококачествени съдове за готвене за здравословно хранене произведени от естествени материали.

В началото нашата идея бе, да произведем богата гама от керамични съдове за готвене, но с много ектусиазъм и любов събрахме клиентските съвети и предпочитания и започнахме да разработваме много страхотни продукти за кухнята и трапезарията.

Today we offer more than 100 products. And more are on the way. Днес ние предлагаме повеече от 100 продукта. И още са на път.

Делимано днес

Днес, Делимано остава съсредоточено върху теб, твойте желания и непреодолимата ти страст за готвене.

Нашата цел е да бъдем предпочитаната марка за продукти за кухнята в Европа. И да ти предложим продукти с добър дизайн, по последна технология, иновативни и креативни, предназначени да осигурят здравословно и вкусно кулинарно преживяване.

Или да го кажем накратко: Ние сме тук да ти предложим най-добрите продукти за активен и здравословен живот.

И като заявяваме това, наистина стоим зад него.

сет

Делимано: Иноватор, поставящ тенденции

Приготвянето на ежедневната ни храна се промени значително през последното десетилетие: докато живота на хората става все по-натоварени повече от всякога - удобството е цар. Какво е решението на този проблем? Технология, естествено.

И ние в Делимано не пестим разходи, когато става въпрос за разработване на нови идеи и нови иновативни съдове за готвене.

Нашите експерти в областта на технологиите за готвене, предоставят иновативни решения с комплексен дизайни при съдовете за готвене, това ги прави уникални и неповторими.
мъж в кухня

Технологията Делимано: Уникално решение за готвене.

Технологията Делимано е наше изобретение създадено да усъвършенства начина, по който готвим, да предоставим на нашите клиенти изживяването на здравословно готвене.

С технологията храната може да се приготви само с капка мазнина, при това по-бързо от обикновенните методи.

Наистина невероятно изобретение, просто трябва да се опитате.

Проверете тук

продукт2

Малки електроуреди Делимано – Ние намираме решение на всеки проблем в кухнята

Знаем, че всеки готвач, обича много своите кухненски уреди. Точно за това ние инвестираме допълнително за да разработим страхотни уреди , които ще намериш полезни за ежедневна употреба или по специални случаи.

Решени сме да създадем голяма гама от продукти, където ти ще можеш да намериш абсолютно всеки, страхотен, уред от който имаш нужда.

продукт3

Всичко, което ти е нужно за приготвяме, готвене, складиране, сервиране и наслаждаване на страхотната храна - Делимано предлага всичко това, а сега и в красиви цветове!

Никога няма достатъчно екстри в кухнята. Красива зелена даска за рязане от бамбук, атрактивна аранцировка за маса, или сладък тиган за палачинки – с нашите продукти, твоята кухня никога няма да е скучна или обикновенна.

С богатата гама от цветни кухненски съдове в шкафа ти, ще бройш минутите докато трябва да приготвиш нова закуска, обяд или вечеря.

С Делимано, готвенето е празник!

продукти2

Влез в света на Забавното Готвене

Ние в Делимано, даваме всичко за хубавото готвене. Ние обичаме да споделяме готварски идеи, рецепти, идеи за сервиране (и естествено за хапване) ... но повече от всичко, ние се фокусираме върху: създаването на решения, които носят радост във всички аспекти на готвенето.

След успешното начало и разработване, ние сме горди, че можем да предложим богата гама от кухненски продукти за теб:

  • За приготвяне
  • За готвене
  • За сервиране

Разгледай тук на нашите продукти:

Е, това е нашата история

Ако посетиш някой от нашите магазини можеш да си сигурен, че ще бъдеш топло посрещнат. А когато ти се обадят нашият приятелски екип, ще получиш добър съвет и отлично обслужване - нашия екип за обслужване на клиенти знаят продуктите отвътре навън!

Очакваме с нетърпение да те посрещнем скоро.

Екип Делимано

Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ