Твоята количка е празна!

Опитай

Завивка Сиена 4 сезона

Временно няма наличност
Photo
Video

Завивката Дормео Сиена 4 Сезона е мека като коприна, здрава като полиестер, топла като вълна и добре абсорбираща като памук. Съставена е от комбинация от фибри Тенсел и Уелслийп,  поддържащи температурата по време на сън.

Завивка Сиена 4 сезона
От 119,90 лв. Нагоре от
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 83
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Завивката Дормео Сиена 4 Сезона е мека като коприна, здрава като полиестер, топла като вълна и добре абсорбираща като памук. Съставена е от комбинация от фибри Тенсел и Уелслийп,  поддържащи температурата по време на сън.

Виж повече
Детайли за продукта

Завивка Дормео Сиена 4 Сезона

Завивката Дормео Сиена е съставена е от комбинация фибри Тенсел и Уелслийп, осигуряващи отлични условия, абсорбиращи влагата и поддържащи температурата по време на сън. Подходяща е за хора с алергии, които често трябва да изпират спалното бельо. Една от най-добрите завивки на пазара, която ще е до теб през 4-те сезона.

Удобна е за всякаква позиция на сън: странична, по корем, по гръб

Тенсел са естествени фибри. Това е моден, съвременен материал, направен от целулоза. Завивката Дормео Сиена 4 сезона е мека като коприна, здрава като полиестер, топла като вълна и добре абсорбираща като памук. Фибрите Уелслийп са невероятно меки, проветриви и не се сплъстяват на бучки. Уникалната структура създава въздушни джобчета в завивката за допълнителен обем: усещането е все едно спите с пухена завивка.

Отлична комбинация на материали

Завивката е изработена от висококачествени Тенсел и Уелслийп фибри. Абсорбира влагата, регулира температурата и е 100% органична.

Осигурява максимален комфорт и топлина през цялата нощ. Въпреки, че завивката е пухкава, осигурява абсолютно стерилна среда - без прах, акари и други алергени.

Изключително лесна за поддръжка и позволява пране на 60 градуса

Завивката Дормео Сиена е чудесна алтернатива на завивки, които могат да причинят алергии. В същото време е изключително мека и удобна.

Подходяща за:

  • Онези, които страдат от алергии, защото в нишките Уелслийп не се натрупват прахови акари
  • Цялото семейство
  • Малки деца
Техническа информация
Filling Съдържа 2 възглавници. Wellsleep® адванс
Линия Dormeo Комфорт
Покритие Софтдрийм микрофибри
Програма Dormeo спане
Сезон цяла година
миеща се 60°C

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star